Ελένη Φουρέιρα: Ο γιος της, Ερμής, παίζει με τα δώρα των θαυμαστών της

Το σπίτι της τραγουδίστριας γέμισε με πανό

Το περασμένο Σάββατο (20/7) η Ελένη Φουρέιρα έδωσε μια εκρηκτική συναυλία για το αθηναϊκό κοινό στο Κατράκειο Θέατρο Νίκαιας, στο πλαίσιο της φετινής καλοκαιρινής της περιοδείας.

Ελένη Φουρέιρα: Ο Αλμπέρτο Μποτία την καμάρωσε στη χθεσινή της συναυλία

Sold out η μεγάλη συναυλία της Ελένης Φουρέιρα στο Κατράκειο /Φωτογραφία NDP Photo Agency - Ανδρέας Νικολαρέας 

Sold out η μεγάλη συναυλία της Ελένης Φουρέιρα στο Κατράκειο /Φωτογραφία NDP Photo Agency - Ανδρέας Νικολαρέας 

Ο χώρος γέμισε ασφυκτικά, με την pop star να δίνει τον καλύτερό της εαυτό και να αποθεώνεται. Στο πλευρό της βρισκόταν και ο σύντροφός της, Αλμπέρτο Μποτία, ο οποίος δεν ξεκολλούσε τα μάτια του από τη σκηνή.

Ελένη Φουρέιρα: Μας δείχνει το μποστάνι στον κήπο του σπιτιιού της

Η τραγουδίστρια κατά τη διάρκεια της εμφάνισής της, δέχτηκε πλήθος δώρων από φανατικούς θαυμαστές της. Όταν τα πήρε σπίτι, για να τα δει με την ησυχία της, ο πρώτος που τα περιεργάστηκε ήταν ο μονάκριβος γιο της, Ερμής, όπως βλέπουμε στο τρυφερό βιντεάκι που μοιράστηκε. 

Ο μικρός Ερμής κρατάει ένα από τα πανό που χάρισαν στη μαμά του, Ελένη Φουρέιρα 

Ο μικρός Ερμής κρατάει ένα από τα πανό που χάρισαν στη μαμά του, Ελένη Φουρέιρα 

 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top