Θανάσης Αλευράς: «Ένα τραγούδι στείλαμε, δε στείλαμε άνθρωπο στο φεγγάρι»

Σατίρισε τα αρνητικά σχόλια για την Eurovision

Δείτε το σχετικό βίντεο από την εκπομπή της Φαίης Σκορδά

Μέσα από τη νέα παράσταση Η Ταράτσα του Φοίβου επιστρέφει!, ο Θανάσης Αλευράς που συμμετέχει, απάντησε στα αρνητικά σχόλια που δέχτηκε τόσο ο ίδιος κι ο Ζερόμ Καλούτα για την παρουσίαση της Eurovision

«Ανεπαρκείς για τη Eurovision Αλευράς και Καλούτα»

Σε απόσπασμα από το act του προβλήθηκε στην εκπομπή Fay's Time, ο ηθοποιός ακούγεται να λέει για τη Μαρίνα Σάττι: «Τη φάγατε την κοπέλα, τη φάγατε!».

Στη συνέχεια, αναφέρθηκε στον ίδιο και τον Ζερόμ Καλούτα: «Μας φάγατε κι εμάς, μας φάγανε οι κανίβαλοι, μας φάγατε ζωντανούς. Από τον Ζερόμ έμεινε η σπάλα και η νεφραμιά κι από μένα ένα κοκκαλάκι. Ευτυχώς, ήταν το κοκκαλάκι της νυχτερίδας κι επέζησα. Όσον αφορά τη Μαρίνα, το μόνο που απέμεινε ήταν η σούβλα». 

Ζερόμ Καλούτα: «Στη Eurovision ήμασταν αριστούργημα»

Τόνισε επίσης, πως δόθηκε περισσότερη σημασία στον διαγωνισμό, από ό,τι θα έπρεπε. «Ένα τραγούδι στείλαμε στην Eurovision, δε στείλαμε άνθρωπο στο φεγγάρι. Σαν το κοράκια είχαν πέσει πάνω από τα πληκτρολόγια και γράφανε. Είναι καλό, δεν είναι καλό. Είναι ινδικό, είναι κλεμμένο, είναι αριστούργημα, είναι ντροπή, είναι παρατράγουδο. Είπαν για το χασμουρητό ότι είναι λόγος απέλασης από τη χώρα, ότι ήταν ματιασμένη κι ήθελε ξεμάτιασμα, ότι ήταν ό,τι πιο επαναστατικό μετά την Οκτωβριανή επανάσταση», σημείωσε.

Ο Θανάσης Αλευράς με τον Φοίβο Δεληβοριά στη σκηνή του Άλσους

Ο Θανάσης Αλευράς με τον Φοίβο Δεληβοριά στη σκηνή του Άλσους /Φωτογραφία NDP Photo Agency

Τέλος, αναφέρθηκε στην προσπάθεια που έκαναν κι οι δύο σχολιαστές για τον διαγωνισμό, ενώ μίλησε επιπλέον, για την αμοιβή που δεν πήραν. 

Θανάσης Αλευράς: Το αυτοάνοσο που τον φέρνει σε μεγάλη αμηχανία

«Αν κάναμε τη μισή προσπάθεια που κάνουμε για την Eurovision για άλλα θέματα, θα είχαμε φτάσει στο φεγγάρι. Τόσα πράγματα, τόσα προβλήματα έχουμενα ασχοληθούμε, εμείς εκεί το Zari. Και να σας πω και κάτι; Εμένα δε μου έκατσε άσχημα. Μπορεί να μην πληρώθηκα, αλλά εκεί στο Μάλμε που πήγα, έκανα και τα ψώνια μου, πήρα κι έναν τενεκέ λάδι... Ήθελα να ήξερα, αν έλεγε το Zari κανένας άλλος καλλιτέχνης που δεν μπορείτε να χτυπήσετε, τι θα κάνατε;», είπε κλείνοντας με το κοινό να ξεκαρδίζεται στα γέλια.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top