Ρόκκος σε Αρναούτογλου: «Είχες πει στη Λελέ... μακριά απ' αυτόν»

Η άγνωστη σχέση του παρουσιαστή με τη σύντροφο του τραγουδιστή

Απόσπασμα από τη συνέντευξη του Στέλιου Ρόκκου στον Γρηγόρη Αρναούτογλου

Για την επί 14 χρόνια σύντροφό του, Λελέ Γκόφα, αλλά και το διάστημα που απείχε από τη νυχτερινή Αθήνα μίλησε ο Στέλιος Ρόκκος, καλεσμένος στην εκπομπή «The 2night Show».

Λελέ Γκόφα- Στέλιος Ρόκκος στο Ελ.Βενιζέλος, το 2018/ NDP

Λελέ Γκόφα- Στέλιος Ρόκκος στο Ελ.Βενιζέλος, το 2018/ NDP

«Όταν με πρωτοείδες με τη Λελέ και αυτήν κοιτούσες πρώτα, της είπες μακριά από αυτόν ή πρόσεχε με αυτόν ή μη σε ξαναδώ με αυτόν», είπε γελώντας ο Στέλιος Ρόκκος στον Γρηγόρη Αρναούτογλου.

Ο παρουσιαστής που αρχικά ξαφνιάστηκε, εξήγησε στη συνέχεια ότι γνωρίζονται πολλά χρόνια με τη σύζυγό του. «Με τη Λελέ μεγαλώσαμε στη Χαλκιδική. Ήταν κορίτσια μικρότερα από εμάς, πολύ γλυκά και τα είχαμε με πολλή αγάπη. Οπότε την είδα… Το ίδιο θα έλεγες κι εσύ, ότι πρόσεχε και έχε το νου σου. Πόσα χρόνια είστε μαζί;»

«Με τη Λελέ είμαστε μαζί 14 χρόνια. Είναι πολύ σημαντική για εμένα και αυτό το κέρδισε με τον χρόνο. Αυτό που βιώνω εγώ το βιώνει κι εκείνη, κάποια πράγματα που εγώ δεν μπορώ να διαπραγματευτώ».

Ρόκκος: «Το 2002 αποφάσισα να εξαφανιστώ επαγγελματικά για περίπου 6 χρόνια»

Σχετικά με την απόφασή του να παραμείνει εκτός για έξι χρόνια, ο Στέλιος Ρόκκος εξήγησε: «Εξαφανίστηκα συνειδητά για 6 χρόνια, από το 2002 και μετά. Και τώρα έχω εξαφανιστεί, γιατί έχω την ανάγκη να κάνω άλλα πράγματα. Για να είσαι στην πρώτη γραμμή, πρέπει να είσαι πρωταθλητής, να είσαι ταγμένος. Μόνο αυτή η λέξη με βγάζει από το παιχνίδι. Αν κάτι το αφήνεις, σε αφήνει κι αυτό και μετά θέλει τεράστιο αγώνα. Εγώ ύστερα από τόσα χρόνια, δε θέλω τόσο αγώνα. Έχω πάρα πολλά τραγούδια, το κάνω εκ του ασφαλούς πια. Τότε που το έκανα, ήθελε πολύ ρίσκο. Τώρα είμαι σε φάση που θέλω να γυρίσω όλο τον κόσμο».

«Δε μετάνιωσα για τα χρόνια που έμεινα εκτός δουλειάς, πέρασα καταπληκτικά. Το πρόβλημα ήταν οικονομικό, ζορίστηκα πάρα πολύ. Ενώ θα μπορούσα να έχω πολλά λεφτά, εγώ δεν μπήκα σε αυτή τη διαδικασία, είπα “θα πάω να γουστάρω”. Σπίτι μου έχουν έρθει πολύ πλούσιοι άνθρωποι και όλοι έχουν παραδεχτεί ότι είμαι ο πιο πλούσιος από όλους», συμπλήρωσε κλείνοντας ο Στέλιος Ρόκκος.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top