Αθηνά Οικονομάκου: «Τα παιδιά τα μεγαλώνουμε μαζί με τον Φίλιππο»

Τι λέει η ηθοποιός για το διαζύγιο με τον Φίλιππο Μιχόπουλο

Διάφορες φωτογραφίες της Αθηνάς Οικονομάκου

Πριν από λίγες εβδομάδες η Αθηνά Οικονομάκου και ο Φίλιππος Μιχόπουλος ανακοίνωσαν πως αποφάσισαν να τραβήξουν χωριστούς δρόμους, αλλά προτεραιότητά τους θα είναι πάντα τα παιδιά τους.

Αθηνά Οικονομάκου: Ποζάρει σε σκάφος με ολόσωμο μαγιό

Η ηθοποιός εξήγησε και τον λόγο που αποφάσισαν να εκδώσουν κοινή ανακοίνωση για το διαζύγιό τους. Όπως είπε το έκαναν για να μη λέει ο καθένας ό,τι θέλει. «Ξέρω ότι είναι κάτι που δε γίνεται σεβαστό από όλους. Ωστόσο το κάναμε για να προστατεύσουμε όσο μπορούμε την οικογένειά μας».

Αθηνά Οικονομάκου: Νέα έξοδος μετά το διαζύγιο - Διασκέδασε στα μπουζούκια

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Athina (@athinao1konomakou)

«Είμαι ήρεμη, είμαι καλά. Προχωράμε παρακάτω, η ζωή συνεχίζεται. Ό,τι γίνεται είναι πάντα για καλό. Αυτό πιστεύω ότι ισχύει σε κάθε αλλαγή που έρχεται στη ζωή μας, σε κάθε ευκαιρία, σε κάθε απόφαση. Ακόμα και στα χειρότερα, έπειτα από ένα διάστημα καταλαβαίνεις γιατί σου συνέβη κάτι και το αξιολογείς αναλόγως. Όλα χρειάζονται χρόνο. Σε αυτή τη φάση βρίσκομαι τώρα, είμαι πολύ καλά», πρόσθεσε σε συνέντευξη που παραχώρησε στο περιοδικό ΟΚ!

Η Αθηνά Οικονομάκου τόνισε πως δε μεγαλώνει μόνη τα παιδιά της, αλλά μαζί με τον πρώην σύζυγό της και σε αυτό το κομμάτι δεν έχει αλλάξει κάτι. «Δεν τα μεγαλώνω καθόλου μόνη μου, είμαστε μαζί με τον Φίλιππο σε αυτό, τα μεγαλώνουμε μαζί, δεν έχει αλλάξει κάτι. Σίγουρα υπάρχουν κάποιες μέρες πιο δύσκολες, με περισσότερες ευθύνες, αλλά είμαστε πολύ δεμένοι ως οικογένεια κι αυτό δεν αλλάζει».

Κλείνοντας, παραδέχτηκε πως αρκετές φορές νιώθει ενοχές ως μαμά. «Νιώθω ενοχές, αλλά κοιτάζω να εκλογικεύω, να αντιλαμβάνομαι αν νιώθω έτσι γιατί μπορεί εκείνη τη στιγμή να έχω μια ευαισθησία παραπάνω ή αν υπάρχει όντως λόγος που νιώθω ενοχές».

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Athina (@athinao1konomakou)

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top