Γιώργος- Βάσω Μαζωνάκη: To σπίτι στη Μύκονο για το οποίο ξέσπασε η κόντρα

Tι ζητά ο τραγουδιστής με τα ασφαλιστικά μέτρα που κατέθεσε

Το ακίνητο στη Μύκονο, το «αγκάθι» στη σχέση Γιώργου Μαζωνάκη με την αδελφή του- βίντεο Super Κατερίνα

Ένα σπίτι στη Μύκονο, σε περιοχή «φιλέτο» φέρεται να είναι το «μήλον της έριδος» μεταξύ του Γιώργου Μαζωνάκη και της αδελφής του, Βάσως. Τα δύο αδέλφια βρίσκονται σε δικαστική διαμάχη, με τον τραγουδιστή να έχει ζητήσει ασφαλιστικά μέτρα για να διαφυλάξει την περιουσία του.

«Η Βάσω Μαζωνάκη άφησε χρέη στην επιχείρηση φεύγοντας»

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εκπομπής «Super Κατερίνα», ένα ακίνητο στη Χώρα της Μυκόνου που είχαν τα δύο αδέλφια με σκοπό την τουριστική εκμετάλλευση, προκάλεσε με την μεταξύ τους κόντρα.

Γιώργος Μαζωνάκης: Η απάντηση της αδελφής του για τη δικαστική διαμάχη

Τα δύο αδέλφια θέλοντας να επενδύσουν στη Μύκονο, έκαναν τη σύσταση μιας εταιρίας και μαζί τους μπήκε κι ένα ακόμα πρόσωπο, ο σύντροφος της Βάσως Μαζωνάκη, ο pastry chef, Δημήτρης Μακρυνιώτης. Η πλάκα στον τοίχο του οικήματος φέρει τα αρχικά τους: «BΓΔ», με τον καθένα τους να διατηρεί ισόποσο μερίδιο, δηλαδή 33,3%, σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εκπομπής.  Όλα κύλησαν ομαλά, μέχρι που αποφάσισε να αποχωρήσει ο Δημήτρης Μακρυνιώτης.

Το mykonosliveTV παρουσίασε εικόνες από το εξωτερικό του οικήματος στη Μύκονο

Τότε, σύμφωνα με το ίδιο ρεπορτάζ, ο τραγουδιστής βρέθηκε εκτός εταιρίας, καθώς σε αυτήν έγινε μεταβολή και αλλαγή επωνυμίας, με μοναδικό διαχειριστή τη Βάσω Μαζωνάκη. Όταν το ανακάλυψε αυτό ο δημοφιλής τραγουδιστής, άρχισε να ψάχνει τι συμβαίνει. Με την κατάθεση των ασφαλιστικών μέτρων, ο τραγουδιστής ζητά να «παγώσουν» όλες οι ενέργειες με την εταιρία, μέχρι την απόφαση του δικαστηρίου.

«Αυτό το σπίτι είναι 48 τ.μ., έχει δύο υπνοδωμάτια, δύο μπάνια, είναι υπερπολυτελές. Για να συντηρήσεις ένα τέτοιο σπίτι στη Χώρα, χρειάζεται τα διπλάσια χρήματα από ότι σε άλλη περιοχή. Είναι έξυπνη επένδυση γιατί έχει 7 μήνες σεζόν», είπε ο Πέτρος Νάζος στην εκπομπή «Χαμογέλα και πάλι» του Mega.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top