Κωνσταντάρας για Καινούργιου: «Είναι αμοιβαία τα αισθήματα»

Η απάντηση του δημοσιογράφου στις δηλώσεις της παρουσιάστριας

Δείτε όσα είπε ο Λάμπρος Κωνσταντάρας στην εκπομπή του Mega

Τις δηλώσεις που έκανε η Κατερίνα Καινούργιου για τον ίδιο σχολίασε ο Λάμπρος Κωνσταντάρας μέσα από την εκπομπή Χαμογέλα και Πάλι, όπου βρέθηκε καλεσμένος το πρωί του Σαββάτου.

Καινούργιου για Μικρούτσικο: «Με πλήγωσε πάρα πολύ με αυτά που είπε»

Ο Λάμπρος Κωνσταντάρας μίλησε για την κόντρα που υπάρχει ανάμεσα στον ίδιο και την παρουσιάστρια του Alpha, λέγοντας πως δεν υπάρχει καμία διάθεση κι από τις δυο πλευρές για να λύσουν τις όποιες διαφορές τους, χωρίς ωστόσο να αποκλείει το ενδεχόμενο να συμβεί κάτι τέτοιο στο μέλλον. 

«Είναι αμοιβαία τα αισθήματά μας με την Κατερίνα Καινούργιου. Όταν είναι αμοιβαία τα αισθήματα, είναι καλό. Πιθανόν αν βρεθούμε από κοντά να το λύσουμε. Δε βλέπω όμως να υπάρχει καμία διάθεση. Ούτε εγώ έχω... Πριν ένα μήνα είπε ότι είμαι κακός άνθρωπος κι ότι δε με έχει σε καμία υπόληψη, είπε ότι δε θα έπαιρνε ποτέ τέτοιους ανθρώπους στην εκπομπή κι ότι μιλάω εγώ για όλους με χυδαία λόγια. Περιέγραφε έναν άλλο άνθρωπο. 

Μαρία Φραγκάκη για Καινούργιου - Κωνσταντάρα: Δε συμπαθεί ο ένας τον άλλον

Δε θέλω να πω εγώ τι άνθρωπος είμαι, αλλά σίγουρα δεν είμαι αυτό που περιγράφει. Όλο αυτό ξεκίνησε φέτος από μια άλλη επίθεση προς τη Φαίη Σκορδά σε μια δύσκολη στιγμή και για κάτι προσωπικό και στη συνέχεια, σε μια άλλη δύσκολη στιγμή έκανε μια άλλη επίθεση…», είπε στη συνέχεια.

Η Κατερίνα Καινούργιου κι ο Γιώργος Κωνσταντάρας έχουν πολλές φορές ανταλλάξει... βαριές κουβέντες στον «αέρα»

Η Κατερίνα Καινούργιου κι ο Γιώργος Κωνσταντάρας έχουν πολλές φορές ανταλλάξει... βαριές κουβέντες στον «αέρα»

«Δεν έκανα προσωπική επίθεση στην Κατερίνα και ποτέ δεν είπα αυτά που μου χρέωσε. Εγώ ό,τι θέλω να πω το λέω, και το λέω στη βάση που πρέπει… Εγώ ήθελα μόνο να υπερασπιστώ στη Φαίη και θα το έκανα για όλους μου τους συνεργάτες που θα δεχόταν. Μπορεί να βρεθούμε και να τα λύσουμε.. Να την ευχαριστήσω πάντως που είπε ότι είμαι πολύ καλός στη δουλειά μου. Kι η ίδια είναι πολύ καλή στη δουλειά της», πρόσθεσε ο Λάμπρος Κωνσταντάρας.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top