Δανάη Παππά: Εκπλήρωσε το τάμα της μαζί με τον σύντροφό της

Περπάτησε μέχρι τη μονή του Αγίου Ιωάννη Ρώσσου στην Εύβοια

Αυτό είναι το νέο επιχειρηματικό βήμα του ζευγαριού /Βίντεο Happy Day

Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος, η Δανάη Παππά και ο Λάμπρος Λάζαρης έφτασαν με τα πόδια στο Προκόπι Ευβοίας, προκειμένου να προσκυνήσουν τον Όσιο Ιωάννη τον Ρώσσο. 

Δανάη Παππά: «Το έχω σκεφτεί το επόμενο βήμα στη σχέση μου»

Το ζευγάρι ξεκίνησε από τον Άγιο και περπατώντας διένυσε απόσταση 21χλμ, για την οποία χρειάστηκε 5 ώρες. Μαζί με την παρέα τους, αποφάσισαν αυτή τη φορά να ακολουθήσουν μια πιο απαιτητική διαδρομή μέσα από τα βουνά, με αποτέλεσμα κάποια στιγμή να χαθούν, αλλα τελικά να φτάσουν στον προορισμό τους. 

Δανάη Παππά: Οι ευχές του Λάμπρου Λάζαρη για το δεύτερο όνομά της

Ωστόσο το γεγονός ότι εκπλήρωσαν το τάμα τους, σε συνδυασμό με τα καταπράσινα τοπία που αντίκρισαν, μια γεύση των οποίων πήραμε από το φωτογραφικό άλμπουμ που μοιράστηκε η ηθοποιός στο Instagram, τους αποζημίωσε και με το παραπάνω. 

«ΠΕΡΠΑΤΗΤΕΣ????????‍♀️ (hard leve)… Για άλλη μια χρονιά κάναμε το γνωστό -σε κάποιους- περπάτημα από τον Άγιο μέχρι τον Όσιο Ιωάννη τον Ρώσσο.. αυτή τη φορά όμως -επειδή είμαστε ξεκάθαρα athletic- πήγαμε το μονοπάτι μέσα από το βουνό! 21km και 5ωρες μετά φτάσαμε στην εκκλησία, αφού πρώτα χαθήκαμε, σαβουριαστήκαμε, χορέψαμε, διψάσαμε..

Τα προηγούμενα χρόνια το τάμα μας ήταν για έναν άνθρωπο πολύ σημαντικό στις ζωές μας.. φέτος το τάμα ήταν το ίδιο, όμως με πιο δυνατό σκοπό για όλους μας.. Και του χρόνου λοιπόν», έγραψε στην ανάρτησή της η Δανάη Παππά.

 

 

 

 

 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top