Δανάη Παππά: «Το έχω σκεφτεί το επόμενο βήμα στη σχέση μου»

«Ο σύντροφος μου είναι πολύ αυστηρός κριτής»

Η Δανάη Παππά στην εκπομπή Ελένη

Είναι ένα από τα πιο ερωτευμένα ζευγάρια της ελληνικής showbiz. H Δανάη Παππά και ο Λάμπρος Λάζαρης μετρούν πέντε χρόνια κοινής πορείας και είναι αχώριστοι.

Λάζαρης σε Παππά: «Ευχαριστώ τον Θεό που σε έφερε στο δρόμο μου»

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Danae Pappa (@danouuz)

Η όμορφη ηθοποιός μιλά με πολύ τρυφερά λόγια για τον άντρα που έχει στο πλευρό της. Η ειλικρίνεια αλλά και αυστηρή κριτική που της κάνει κατά διαστήματα είναι αυτά που έχει ξεχωρίσει επάνω του και τα αγαπά.

Δανάη Παππά: Έτοιμη να κάνει το επόμενο βήμα με τον Λάμπρο Λάζαρη;

«Ο σύντροφος μου είναι πολύ αυστηρός κριτής και μου αρέσει πάρα πολύ αυτό. Γύρω μας επειδή μας αγαπάνε άνθρωποι, μας “χαϊδεύουν”λίγο τα αυτιά και αυτό πολλές φορές και δεν είναι καλό. Οπότε μου αρέσει που είναι εκεί πάντα και επανεξετάζουμε πράγματα και τα πετυχαίνει κιόλας αυτά που λέει», δήλωσε αρχικά στην κάμερα της εκπομπής Ελένη.

Δανάη Παππά: «Ο Λάμπρος Λάζαρης είναι ο έρωτας της ζωής μου»

Η Δανάη Παππά πρόσθεσε πως με τον σύντροφό της είναι στα καλύτερά τους και αυτό την έχει κάνει να σκεφτεί το επόμενο βήμα στη σχέση τους.

«Έχω σκεφτεί το επόμενο βήμα στην σχέση μου και αν γίνει όλα καλά, τώρα είμαστε τέλεια. Στην αρχή με ενοχλούσε όταν απασχολούσε η σχέση μου που ήταν ακόμα φρέσκια. Αλλά έχω καταλάβει ότι είναι μέρος της δουλειάς όλο αυτό. Οπότε δεν μπορώ να το αρνηθώ, ούτε να είμαι σκληρή με τους ανθρώπους, τη δουλειά τους κάνουν. Απλά δε θέλω να παρεμβαίνουν σε κάποια πράγματα και να νιώθω άβολα. Όταν σέβεσαι την ιδιωτικότητά μου, θα σεβαστώ και εγώ τη δική σου και τη δουλειά μας».

Η Δανάη Παππά και ο Λάμπρος Λάζαρης είναι αχώριστοι/ φωτογραφία NDP

 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top