Δανάη Παππά: «Ο Λάμπρος Λάζαρης είναι ο έρωτας της ζωής μου»

Η ηθοποιός έχει σχέση με τον επιχειρηματία εδώ και πέντε χρόνια

Η Δανάη Παππά και ο σύντροφός της, Λάμπρος Λάζαρης, εγκαινίασαν στον Κεραμεικό, το νέο τους bar- restaurant, και πλήθος ηθοποιών ήταν εκεί. 

Δανάη Παππά: Έτοιμη να κάνει το επόμενο βήμα με τον Λάμπρο Λάζαρη;

Το ζευγάρι που μετρά πέντε χρόνια σχέσης είναι πολύ καλά στην προσωπική του ζωή, αλλά ο γάμος δεν είναι κάτι που το απασχολεί άμεσα. 
«Αυτό το μαγαζί έπρεπε να το κάνουμε εδώ, γιατί χάρη στη Δανάη έχω γνωρίσει το καλλιτεχνικό στερέωμα. Κάναμε ένα καλλιτεχνικό στέκι», είπε αρχικά ο επιχειρηματίας Λάμπρος Λάζαρης, σε δηλώσεις του που προβλήθηκαν στο Happy Day.

Η Δανάη Παππά με τον σύντροφό της, Λάμπρο Λάζαρη/ NDP 

Η Δανάη Παππά με τον σύντροφό της, Λάμπρο Λάζαρη/ NDP 

«Επέμεινα πάρα πολύ για να διεκδικήσω τη Δανάη», πρόσθεσε, με τη Θεοδώρα του «Σασμού» να επιβεβαιώνει πως η ίδια κρατούσε μία άμυνα στην αρχή της γνωριμίας τους. 

Λάζαρης σε Παππά: «Ευχαριστώ τον Θεό που σε έφερε στο δρόμο μου»

«Νομίζω ναι… γιατί νομίζω; Eίναι ο έρωτας της ζωής μου. Άμα νιώθεις κάτι γιατί να μην το πεις; Μ’ αρέσει πολύ αυτή η σχέση που είμαστε τώρα και δουλεύουμε πολύ και οι δύο γι’ αυτή τη σχέση», σημείωσε η ηθοποιός.

Η Τίνα Μεσσαροπούλου αποκάλυψε πάντως πως το ζευγάρι γνωρίστηκε όταν ο Λάμπρος Λάζαρης εργαζόταν στο μαγαζί που εμφανιζόταν ο Γιώργος Σαμπάνης. Η Δανάη Παππά εργαζόταν εκεί ως χορεύτρια. 
 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top