«Το “δέσανε” ότι τα έχω με την Αλιμπέρτη κι ότι χώρισε τον Πάριο για εμένα»

Όσα αποκάλυψε τραγουδιστής που χάθηκε από το προσκήνιο!

Δείτε το σχετικό απόσπασμα από την εκπομπή του ΑΝΤ1

Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου υποδέχτηκε τον Γιώργο Δούκα στο The 2Night Show, με τον τραγουδιστή να μιλάει για την απότομη επιτυχία του στο χώρο της μουσικής, την πτώση αλλά και τα λάθη που έκανε στην πορεία του

Στα τέλη της δεκαετίας του '90 υπήρξαν δημοσιεύματα για τη σχέση του Γιώργου Δούκα με τη Σοφία Αλιμπέρτη

Στα τέλη της δεκαετίας του '90 υπήρξαν δημοσιεύματα για τη σχέση του Γιώργου Δούκα με τη Σοφία Αλιμπέρτη

Ο αγαπητός τραγουδιστής εξιστόρησε την περίοδο που ως πρωτοεμφανιζόμενος ανέλαβε μόνος του ένα νυχτερινό κέντρο, αλλά το γεγονός ότι το όνομά του μπήκε πάνω από αυτό του μαγαζιού, οδήγησε σε ένα άδοξο τέλος. «Έρχεται ο επιχειρηματίας και μου είπε ότι αυτό τον θίγει... Μετά από τρεις μέρες άσπρισαν όλες οι αφίσες και σταμάτησε η συνεργασία, με τη δικαιολογία ότι δεν έπρεπε εγώ να χρησιμοποιήσω την επωνυμία μου και να υποβιβάσω το Posidonio. Δυστυχώς εκεί πλήρωσα ένα μεγάλο τίμημα... Ο επιχειρηματίας έμαθε 10 χρόνια μετά την αλήθεια. Μου κόστισε πολύ καλλιτεχνικά. Από εκεί που ήμουν Α' Εθνική έπεσα στα τάρταρα... Του είπαν ότι ο Δούκας ζήτησε να αλλάξει το όνομα», ανέφερε χαρακτηριστικά.

«Συνδυάστηκε τότε με το ότι μόλις είχε χωρίσει η Σοφία Αλιμπέρτη με τον Γιάννη Πάριο, η Σοφία βγήκε κι έκανε μία δήλωση ότι "Εγώ με τον Δούκα περνάω καλά". Το δέσανε σχοινί-κορδόνι ότι εγώ τα έχω με τη Σοφία, ότι χώρισε τον Γιάννη Πάριο για εμένα και μέσα σε μια νύχτα...», αποκάλυψε για την πολυσυζητημένη σχέση του με τη Σοφία Αλιμπέρτη. 

Σοφία Αλιμπέρτη: Αδημοσίευτο ενσταντανέ από τον γάμο με τον Γιάννη Πάριο

Για τα λάθη που έκανε ο ίδιος, σχολίασε: «Κέρδισα το στοίχημα της ζωής μου όταν γύρισα το δάχτυλο κι είπα ότι δεν είναι υποχρεωμένος κάποιος να με βγάλει στην εκπομπή του. Η μεγαλύτερη ελληνική κατάρα είναι η αυλή... Σταμάτησα να ακούω τον εαυτό μου, τη φωνή μέσα μου. Με ρώτησε κάποτε η Μαίρη Λίντα αν μετανιώνω, αν θα άλλαζα κάτι και της είπα "όχι". Δε θα ερχόμουν στη φάση που είμαι τώρα». 

Ο Γιώργος Δούκας γνώρισε για λίγο τη μεγάλη επιτυχία στο τραγούδι και μετά... χάθηκε!

Ο Γιώργος Δούκας γνώρισε για λίγο τη μεγάλη επιτυχία στο τραγούδι και μετά... χάθηκε!

Αναφορικά με την αποχώρησή του από τη νυχτερινή ζωή της χώρας και τα μουσικά δρώμενα, ο Γιώργος Δούκας τόνισε ότι: «Λίγο μετά τον θάνατο του αδερφού μου το 2008 έβλεπα τη φθορά της νύχτας, λίγο μετά τους Ολυμπιακούς Αγώνες. Ξεκινούν τα ριάλιτι και καταπίνουν τους τραγουδιστές. Βγαίνουν άτομα που γίνονται γνωστά από ένα παιχνίδι, δεν έχουν πήρα και θα ακολουθήσουν κι άλλοι. Εκεί πήρα την πρώτη απόφαση. Έπρεπε όμως να δουλέψω και τα μαγαζιά δεν ήταν όπως παλιά. Ούτε οι μέρες, ούτε τα χρήματα, διότι εγώ έζησα τις καλές εποχές. Μετά συντηρούμαι εκτός Αθηνών με κάποιες εμφανίσεις και προσπαθώ να βγάλω κάποια χρήματα. Δεν πουλούσαν πλέον οι δίσκοι και ξεκίνησα να κάνω μεταφράσεις σε παιδικά έργα και να γράφω».

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top