Παπαγεωργίου: «Το νυφικό από τον προηγούμενο γάμο υπάρχει, κόστισε 20€»

Φαντάζεται τον εαυτό της νυφούλα το 2025;

Όσα είπε η Ηλιάνα Παπαγεωργίου στην εκπομπή «Το Πρωινό»

Την Ηλιάνα Παπαγεωργίου συνάντησε ο Γρηγόρης Μπάκας και του μίλησε για τα σχέδια της για το μέλλον, αλλά και το ενδεχόμενο να παντρευτεί το 2025.

Ηλιάνα Παπαγεωργίου: Η σπάνια φωτογραφία που δημοσίευσε με τον σύντροφό της

«Θεωρώ ότι έχει πάρα πολύ δουλειά η πρωινή εκπομπή κι ότι είναι πάρα πολύ δύσκολο. Είναι μια άλλη συνθήκη, δεν είναι κάτι που το γνωρίζω. Αυτή τη στιγμή δε θα μου άρεσα σαν εικόνα», είπε η Ηλιάνα Παπαγεωργίου στην εκπομπή «Το Πρωινό».

Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου με τον πρώην σύζυγό της και νυν σύντροφό της, Γιάννη Καραβασάνη- Φωτογραφία OK!/ (Papadakis Press/Παναγιώτης Αξιώτης)

Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου με τον πρώην σύζυγό της και νυν σύντροφό της, Γιάννη Καραβασάνη- Φωτογραφία OK!/ (Papadakis Press/Παναγιώτης Αξιώτης)

Σε ερώτηση για το αν φαντάζεται τον εαυτό της νυφούλα το 2025, απάντησε: «Δεν ξέρω, δεν είμαι σίγουρη. Εντάξει, με έχω δει και νυφούλα, οπότε δεν είναι και κάτι που δεν το γνωρίζω. Ποτέ δεν ξέρεις, μπορεί και να με φανταστώ. Προς το παρόν, δεν το έχω στο μυαλό μου σαν σχέδιο».

Ηλιάνα Παπαγεωργίου: Τα είπε όλα για την επιστροφή στον πρώην σύζυγό της

«Το νυφικό το προηγούμενο υπάρχει. Εντάξει, ούτε αυτό κόστισε, 20 ευρώ έκανε», αποκάλυψε η παρουσιάστρια του Shopping Star για το νυφικό του γάμου της με τον Γιάννη Καραβασάνη, με τον οποίο υπήρξαν παντρεμένοι στο παρελθόν και επανασυνδέθηκαν το 2022.

Παπαγεωργίου: «Θα δεχόμουν δεύτερη πρόταση γάμου από τον σύντροφό μου»

Όσο για τα επαγγελματικά της σχέδια, είπε ότι «θα μάθουμε επίσημα τι θα γίνει» και πως «σίγουρα θα πάμε διακοπές το καλοκαίρι». 

«Προς το παρόν δε θα ήθελα κάτι extra. Θα ήθελα να μάθω καλά αυτό που κάνω, να το απολαύσω, να περάσω καλά, γιατί μέχρι να το μάθεις, να μπεις μέσα στα νερά του, να βάλεις το δικό σου στοιχείο, να κάνεις κάποιες αλλαγές που θέλεις, πάει πέρασε η σεζόν. Οπότε θα ήθελα να το απολαύσω», κατέληξε.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top