Σύζυγος Γιάννη Καλλιάνου: «Έχουν στερέψει τα δάκρυά του, δεν είναι καλά»

Μετά τον θάνατο του πατέρα του βιώνει δύσκολες στιγμές

Την πιο δύσκολη στιγμή της ζωής του βιώνει ο Γιάννης Καλλιάνος, αφού ο πατέρας του έφυγε από τη ζωή σήμερα το πρωί, μετά τη σοβαρή περιπέτεια που πέρασε με την υγεία του.

Η σύζυγός του, Χάρις Δαμιανού, είχε παραχωρήσει δηλώσεις στην εκπομπή Super Κατερίνα και τον Γιάννη Πουλόπουλο λίγο πριν την τραγική κατάληξη, περιγράφοντας την άσχημη ψυχολογική κατάσταση του συζύγου της.

«Ραγίζει» καρδιές ο Καλλιάνος: Η ανάρτηση για τον θάνατο του πατέρα του

«Ο Γιάννης δεν προσπαθεί να κρατήσει τα δάκρυά του, έχουν στερέψει τα δάκρυά του. Έχει κλάψει πάρα πολύ αυτές τις μέρες ο Γιάννης, έχει κουραστεί να κλαίει. Όπως είδατε, το βίντεο που δημοσίευσε είναι από το αυτοκίνητο, γιατί ο Γιάννης δε μπορεί να μπει στο σπίτι, δεν τον χωράει το σπίτι. Είναι στο αυτοκίνητο, κάνει βόλτες, δε μπορεί να ηρεμήσει, δεν τον χωράει ο τόπος. Δεν είναι πολύ καλά ψυχολογικά ο Γιάννης αυτή τη στιγμή» είχε πει η Χάρις Δαμιανού.

Γιάννης Καλλιάνος: ΕΔΕ για τον θάνατο του πατέρα του

Μάλιστα, η σύζυγος του Γιάννη Καλλιάνου είχε αναφέρει στις δηλώσεις της ότι προσεύχονται να γίνει το θαύμα και ο πεθερός της να βγει νικητής, κάτι που δυστυχώς δεν έγινε.

«Ο πατέρας του Γιάννη είναι βαριά. Αλλά όσο ο άνθρωπος είναι ζωντανός πάντα υπάρχει μια ελπίδα. Ο Γιάννης έχει μεγάλη αδυναμία στον πατέρα του, γι’ αυτό είναι και τόσο στεναχωρημένος. Όσο ο άνθρωπος είναι ζωντανός, ελπίζουμε. Είναι πολύ δυνατός άνθρωπος, είναι γερός οργανισμός, τα έχει καταφέρει κι άλλες φορές από βαριές καταστάσεις. Ίσως τα καταφέρει και τώρα» είχε αναφέρει χαρακτηριστικά η Χάρις Δαμιανού.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top