Άντζελα Γκερέκου - Mαρία Βοσκοπούλου: Κομψές σε νέα κοινή εμφάνιση

Μαμά και κόρη μαγνήτισαν τα βλέμματα

Μία νέα δημόσια εμφάνιση έκανε η Άντζελα Γκερέκου. Πριν από λίγες ημέρες βρέθηκε στο Ζάππειο μαζί με την κόρη της, Μαρία Βοσκοπούλου.

Μαμά και κόρη παρακολούθησαν το Fashion Week 2024 και εντυπωσίασαν με τις εμφανίσεις τους.

Άντζελα Γκερέκου: «O Τόλης συνεχίζει να υπάρχει με έναν άλλο τρόπο»

Η Άντζελα Γκερέκου και η Μαρία Βοσκοπούλου σε νέα κοινή εμφάνιση/ φωτογραφία NDP

Η Άντζελα Γκερέκου και η Μαρία Βοσκοπούλου σε νέα κοινή εμφάνιση/ φωτογραφία NDP

Οι δυο τους επέλεξαν να ντυθούν σε τόνους του γκρι και του μαύρου, φορώντας και οι δύο σακάκι και wide leg παντελόνι. To outfit ολοκληρώθηκε με minimal κοσμήματα.

Γκερέκου: H βραδινή έξοδος με την κόρη της και η συνάντηση με τον Βέρτη


«Η κόρη μου είναι 22 ετών και σπουδάζει θέατρο έδωσε φέτος εξετάσεις. Σπούδαζε αλλού και φέτος αποφάσισε να ασχοληθεί με το θέατρο. Από πολύ μικρή είχε δείξει ότι αγαπά αυτόν τον τρόπο έκφρασης. Είχε πάει από μικρή σε θεατρικό εργαστήρι, και πιστεύω ότι μέσα απ΄ το θεατρικό παιχνίδι μπορεί να εξελίξει τις δεξιότητές του ένα παιδί. Το κάναμε για λόγους ψυχοπαιδαγωγικούς αλλά εκείνη το αγάπησε πολύ και ασχολήθηκε και στο σχολείο. Της έλεγα να σπουδάσει και κάτι άλλο, όπως εγώ που σπούδασα Αρχιτεκτονική. Βλέπω ότι είναι «εκεί». Θα το σπουδάσει, θα ασκηθεί και είναι δύσκολο να κάνεις θέατρο. Αλλά ταυτόχρονα είναι και μαγικό. Ωραία θα ήταν να παίζαμε μαζί κάποια στιγμή στο θέατρο», είχε πει σε συνέντευξη της στην εκπομπή Χαμογέλα και Πάλι.

Μαμά και κόρη είναι πολύ δεμένες/ φωτογραφία NDP

Μαμά και κόρη είναι πολύ δεμένες/ φωτογραφία NDP


Η Άντζελα Γκερέκου κι η Μαρία Βοσκοπούλου απολαμβάνουν να περνούν χρόνο μαζί και να κάνουν πράγματα που τις ευχαριστούν, ιδίως μετά τον χαμό του Τόλη Βοσκόπουλου.

 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top