Συγκινεί ο Τζον Τραβόλτα: «Δεν περνάει μέρα που να μην είσαι μαζί μου»

Η ανάρτηση για τον αδικοχαμένο γιο του που θα είχε σήμερα γενέθλια

Δείτε διάφορα στιγμιότυπα του Τζόν Τραβόλτα και της Κέλι Πρέστον

Ο θάνατος έχει «χτυπήσει» τρεις φορές την οικογένεια του Τζον Τραβόλτα, καθώς όπως έχει γίνει γνωστό, ο Αμερικανός ηθοποιός έχει χάσει τη σύζυγο, τον γιο και τον ανιψιό του. 

Ο John Travolta και το viral video του στον Αττικό ουρανό

Το 2009 ο μεγαλύτερος γιος του Τζον Τραβόλτα και της Κέλι Πρέστον έφυγε από τη ζωή με τραγικό τρόπο. Ο 16χρονος τότε Τζετ, έκανε διακοπές με την οικογένειά του στις Μπαχάμες, όταν έπαθε επιληπτική κρίση και πέθανε. Ο Τζετ είχε ιστορικό επιληπτικών κρίσεων από την ηλικία των 2 ετών και χρειάστηκε να νοσηλευτεί με τη νόσο Kawasaki. Ήταν ακόμα στο φάσμα του αυτισμού.

Η ζωή συνέχισε να δείχνει το σκληρό της πρόσωπο στον γνωστό ηθοποιό, ο οποίος αποχαιρέτησε και τη σύζυγό του μετά τον γιο του. Η Κέλι Πρέστον άφησε την τελευταία της πνοή σε ηλικία 57 χρόνων, δίνοντας για 2 χρόνια σκληρή μάχη με τον καρκίνο του μαστού.

Τζον Τραβόλτα: Η συγκινητική ανάρτηση για τον γιο που έχασε πριν 13 χρόνια 

Σήμερα κονικά ο Τζετ Τραβόλτα θα συμπλήρωνε το 32ο έτος της ηλικίας του. Ο πατέρας του, τού απέτισε φόρο τιμής, με αφορμή τα γενέθλιά του, όπως και στην εκλιπούσα σύζυγό του, δημοσιεύοντας μια σπάνια οικογενειακή φωτογραφία στο Instagram.

 

«Χρόνια πολλά Τζέτι μου - δεν περνάει μέρα που να μην είσαι μαζί μου!», έγραψε ο Τζον Τραβόλτα, ποζάροντας δίπλα στη σύζυγο και τον αγαπημένο τους γιο. 

Στις 23 Σεπτεμβρίου 2020, ο Τραβόλττα έχασε και τον ανιψιό του, Sam, ο οποίος εντοπίστηκε νεκρός στο σπίτι του στην Αμερική.

Ο 70χρονος ηθοποιός έχει αποκτήσει άλλα δύο παιδιά με την αποθανούσα σύζυγό του. Ο ίδιος προσπαθεί να μένει δυνατός και να στηρίζει την 24χρονη Έλλα, που έχει αφοσιωθεί στη μουσική και τον 13χρονο Μπέντζαμιν, που έχει ταλέντο στο σκι. 

 

 

 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top