Ντώνα: Το απαιτητικό πρόγραμμα & η στιγμή που ένιωσε άσχημα για τον γιο της

«Είμαι με μια βαλίτσα στο χέρι. Φεύγω κάθε Τετάρτη και γυρίζω κάθε Δευτέρα»

Απόσπασμα από τη συνέντευξη της Μορφούλας Ντώνα στο Happy Day

Η πρωταθλήτρια της ρυθμικής, Μορφούλα Ντώνα, μας συστήνει τον 3,5 ετών γιο της, Απόλλωνα και μιλά για την περίοδο της μητρότητας, αλλά και την απαιτητική της καθημερινότητα που την κρατά κάποιες περιόδους μακριά από τον γιο της. 

«Η ζωή στο σπίτι δεν είναι εύκολη γιατί δεν έχω πάρα πολύ χρόνο, καθώς τρέχω με τα παιδιά άλλων αυτή τη στιγμή κι έχω αφήσει λίγο πίσω τον Απόλλωνα. Αργότερα όμως, θα τρέξω με τις δικές του δραστηριότητες. Αυτή η χρονιά είναι πολύ δύσκολη για μας, λόγω Ολυμπιακών Αγώνων. Είμαι με μια βαλίτσα στο χέρι. Ουσιαστικά φεύγω κάθε Τετάρτη και γυρίζω κάθε Δευτέρα. Έχουμε ένα τελευταίο εισιτήριο που διεκδικούμε από το Πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα με την αθλήτρια μου, Παναγιώτα Λύτρα», περιέγραψε στο Happy Day.

«Δεν έχω τύψεις που τον έχω αφήσει, αλλά ένιωσα πάρα πολύ άσχημα μία φορά που ήμουν όλη μέρα στην προπόνηση, τον είχα μαζί μου και δεν είχα προλάβει να μαγειρέψω και δεν του είχα ετοιμάσει κάτι για να φάει. Εκεί πραγματικά ένιωσα πολύ άσχημα με τον εαυτό μου και έβαλα τα κλάματα μέσα στο αυτοκίνητο. Είπα: “Τι μητέρα είμαι εγώ που δεν έχω φροντίσει για να φάει το παιδί μου και είμαι όλη μέρα στο γυμναστήριο και κάνω προπόνηση», εξομολογήθηκε η Μορφούλα Ντώνα. 

Η πρωταθλήτρια αποκάλυψε επίσης ότι πρώτη φορά που πήρε τον γιο της στο γυμναστήριο ήταν 11 ημερών και πως η ίδια θα ήθελε να κάνει δεύτερο παιδί. «Ο σύζυγός μου, Γιάννης, είναι πολύ ενεργός μπαμπάς αλλά έχει κι εκείνος πολλά τρεξίματα και πολλή δουλειά. Έχουμε βοήθεια από τους γονείς μου κι αυτό είναι πολύ σημαντικό», πρόσθεσε. 

Η Μορφούλα Ντώνα εξομολογήθηκε ότι βίωσε μια κατάθλιψη, ένα πένθος όταν σταμάτησε τον πρωταθλητισμό. «Ήμουν 18 ετών. Μετά από δύο χρόνια αποφάσισα να ξαναξεκινήσω και συνέχισα μέχρι τα 23. Βγαίνεις σε έναν κόσμο που δεν ξέρεις πώς να τον αντιμετωπίσεις. Έχεις μια καθημερινότητα μέσα στο γυμναστήριο με την προπονήτρια σου, με ανθρώπους που εμπιστεύεσαι εκεί και τους γονείς σου. Και μετά ξαφνικά μένεις χωρίς τίποτα», εξομολογήθηκε.

Τέλος, περιέγραψε πως η πιο ευτυχισμένη στιγμή της ζωής της ήταν όταν κράτησε για πρώτη φορά αγκαλιά τον γιο της και η πιο ανησυχητική όταν έπεσε ο μικρός από το κρεβάτι, χτύπησε το πηγούνι του και χρειάστηκε να του γίνουν ράμματα. 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top