Μιχάλης Σαράντης: Το όνομα που θα πάρει η κόρη του και οι...6 νονοί!

Κάνει σχέδια γάμου με τη Μαίρη Μηνά;

Άκρως αποκαλυπτική διάθεση είχε ο Μιχάλης Σαράντης μιλώντας για την επικείμενη βάπτιση της μοναχοκόρης του.

Μιχάλης Σαράντης: O κεραυνοβόλος έρωτας με τη Μαίρη Μηνά και η κόρη τους

Ο ηθοποιός αποκάλυψε πως όχι ένας, αλλά έξι θα είναι οι νονοί της κόρης του. Ένας εξ’ αυτών θα είναι ο Πυγμαλίων Δαδακαρίδης.

«Με τον Πυγμαλίωνα Δαδακαρίδη έχουμε πια οικογενειακή σχέση και θα είναι ένας από τους νονούς που θα βαπτίσει το παιδί μας. Είναι έξι νονοί! Όποιοι δηλαδή αφουγκραστήκαμε ότι το θέλουν να είναι, θα είναι. Ο ένας είναι ο Πυγμαλίωνας, ο άλλος είναι ο Έκτορας Λιάτσος και ο άλλος από την δική μου πλευρά είναι ο Γιώργος Τσακνής, αδελφικός μου φίλος», αποκάλυψε ο Μιχάλης Σαράντης στη Νάνσυ Παραδεισανού και στο διαδικτυακό της κανάλι στο Youtube. έδωσε ο Μιχάλης Σαράντης.

«Φοβάμαι πως θα πεθάνω και δε θα δω την κόρη μου να μεγαλώνει»

Ο γνωστός ηθοποιός μίλησε και για το ενδεχόμενο γάμου με την αγαπημένη του Μαίρη Μηνά. «Έχουμε κάνει σύμφωνο συμβίωσης αλλά μπορεί να γίνει και κάποιος γάμος, πριν από την βάπτιση. Όχι μαζί με την βάπτιση, αλλά δε θα το μάθετε. Το παιδί θα το βαπτίσουμε θρησκευτικά, εγώ πιστεύω και έχω ένα θέμα με την πίστη ούτως ή άλλως. Έχω ανάγκη να πιστεύω, να προσεύχομαι, να νιώθω ότι υπάρχει κάτι από πάνω που με προστατεύει και με γαληνεύει….Τη μικρή θα την βαπτίσουμε Βασιλική - Γλυκερία», πρόσθεσε ο Μιχάλης Σαράντης.

O Μιχάλης Σαράντης με την κόρη του- πηγή instagram

O Μιχάλης Σαράντης με την κόρη του- πηγή instagram

 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top