Κίμων Κουρής: «Υπάρχει μία άνεση μεταξύ μας που μου αρέσει πολύ»

Η τρυφερή εξομολόγηση για την Ιωάννα Τριανταφυλλίδου

Δείτε φωτογραφίες από το ταξίδι του Κίμωνα Κουρή με την Ιωάννα Τριανταφυλλίδου στην Αριζόνα

Ο Κίμων Κουρής μίλησε στην εφημερίδα «RealLife» για τη σύντροφό του Ιωάννα Τριανταφυλλίδου, ενώ αποκάλυψε αν σκέφτεται να αποκτήσει κάποια στιγμή παιδιά. 

Ιωάννα Τριανταφυλλίδου - Κίμων Κουρής: Θεατρική βραδιά για το ζευγάρι

Αρχικά ο ηθοποιός δήλωσε ανοιχτός στο να δημιουργήσει τη δική του οικογένεια: «Φυσικά, μεγάλωσα σε μια πολύ όμορφη και ισορροπημένη οικογένεια με δύο εξαιρετικούς γονείς που υπήρξαν πάντα δίπλα μου και με έναν αδερφό που λατρεύω, εμπιστεύομαι και συμβουλεύομαι πάντα. Νομίζω ότι έχω πάρει πολύ σωστές αρχές από την οικογένειά μου και πιστεύω ότι μπορώ και εγώ να μεταφέρω όλα όσα πήρα από τους γονείς μου με τη σειρά μου στα δικά μου παιδιά».

Ο Κίμων Κουρής και η Ιωάννα Τριανταφυλλίδου στην επίσημη πρεμιέρα της παράστασης «Spa-σε κατάρα» /Φωτογραφία NDP Photo Agency - Παναγιώτης Κουφαλέξης

Ο Κίμων Κουρής και η Ιωάννα Τριανταφυλλίδου στην επίσημη πρεμιέρα της παράστασης «Spa-σε κατάρα» /Φωτογραφία NDP Photo Agency - Παναγιώτης Κουφαλέξης

Ο ίδιος αναφέρθηκε στη γνωριμία του με την Ιωάννα Τριανταφυλλίδου και στην επαγγελματική τους σχέση, η οποία τον τελευταίο 1,5 χρόνο έχει γίνει και προσωπική, καθώς είναι ζευγάρι. «Με την Ιωάννα, όπως έχω αναφέρει, γνωριζόμαστε πάρα πολλά χρόνια. Για την ακρίβεια γνωριζόμαστε 20 χρόνια, οπότε είναι πολύ λογικό να αισθάνομαι μία ασφάλεια όταν παίζω μαζί της γιατί ξέρω ότι δεν θα με κρίνει. Υπάρχει μία συνεννόηση μεταξύ μας, μια άνεση που μου αρέσει πολύ. Την εμπιστεύομαι απόλυτα και ως συνεργάτιδα και ως άνθρωπο, για αυτό και πάντα ακούω τη γνώμη της».

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top