Ευρυδίκη: Μιλά για τoν σύζυγό της και αποκαλύπτει την ηλικία της

Τι είπε η τραγουδίστρια για τη Μαρίνα Σάττι και τη Eurovision;

Η Ευρυδίκη μίλησε στον δημοσιογράφο Κωνσταντίνο Αρκά για τη φετινή εκπρόσωπο της Ελλάδας στη Eurovision 2024, Μαρίνα Σάττι, ενώ έσταξε μέλι για τον σύζυγό της. 

Ευρυδίκη: «Τον Γιώργο Θεοφάνους τον αγαπάω όσο αγαπάω τον γιο μου»

Συγκεκριμένα αναφερόμενη στην καριέρα της, έκανε μια όμορφη αποκάλυψη για τον Μπομπ Κατσιώνη στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη το μεσημέρι της Τρίτης (9/4). 

«Δεν είναι εύκολη πορεία τα 30 χρόνια καριέρας. Ο Μπομπ είναι ένας από τους καλύτερους μουσικούς παγκοσμίως και είμαι πολύ υπερήφανη γι’ αυτόν. Στην εφηβεία του ήταν θαυμαστής μου, από τη μία άκουγε Iron Maiden και από την άλλη Ευρυδίκη», αποκάλυψε για τον κιθαρίστα.  

Πένθος για την Ευρυδίκη: «Η Μαρία μας ''έφυγε'' δυστυχώς»

Στη συνέχεια η γνωστή τραγουδίστρια αστειεύτηκε για τα 56 κεράκια που είχε πάνω η τούρτα της: «Φέτος έσβησα 56 κεράκια και λέω “μωρέ είμαι εγώ 56, δεν είμαι”. Προσπαθούσα να είμαι κοντά στον γιο μου, ένιωθα ενοχές όταν έπρεπε να πάω στη δουλειά. Έπρεπε να βρω τον τρόπο να συνδυάσω τη δουλειά και να είμαι και καλή μαμά, προσπάθησα, δεν ξέρω αν τα κατάφερα».

Στην ίδια συνέντευξη, η Ευρυδίκη είπε την άποψή της για το Zari, αν και όπως δήλωσε χαρακτηριστικά, δεν είναι η κατάλληλη για να δίνει συμβουλές για τη Eurovision.

«Πιστεύω ότι η Μαρίνα Σάττι θα πάει καλά το τραγούδι της έχει κάτι το τραβηχτικό, κολλάς. Το “Ζάρι” δεν είναι κοντά στα ακούσματά μου, αλλά ακούγοντάς το έχει κάτι που με τραβάει. Δεν είμαι ο κατάλληλος άνθρωπος να δώσω συμβουλές γιατί όσες φορές πήγα στη Eurovision δεν πήρα καλές θέσεις». 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top