Βουλγαράκη για Ιωαννίδη: «Είμαι πολύ περήφανη, τον θαυμάζω πάρα πολύ»

Ο σύντροφός της σκόραρε χθες βράδυ και της αφιέρωσε το γκολ

Η Ελένη Βουλγαράκη παρακολούθησε το χθεσινοβραδινό ντέρμπι του Παναθηναϊκού με την ΑΕΚ στη Λεωφόρο για τα Play Off της Super League.

Ελένη Βουλγαράκη για Φώτη Ιωαννίδη: «Είμαστε ήρεμοι»

Η δημοσιογράφος και ραδιοφωνική παραγωγός έφερε γούρι στον σύντροφό της Φώτη Ιωαννίδη, αφού πέτυχε το γκολ που χάρισε τη νίκη με 2-1 στην ομάδα του, το οποίο στη συνέχεια της το αφιέρωσε. Μάλιστα η συνεργάτιδά της Φωτεινή Πετρογιάννη, που τη συνόδευσε στο γήπεδο, ανήρτησε βίντεο με τους πανηγυρισμούς του νεαρού ποδοσφαιριστή. 

Φώτης Ιωαννίδης: Το φιλί στην Ελένη Βουλγαράκη στο ασανσέρ και οι ευχές

Το πρωί της Πέμπτης (04/04), ο Γιώργος Λιάγκας αναφέρθηκε στον αγώνα του και απευθυνόμενος στην Ελένη Βουλγαράκη είπε: «Η σχέση σου η καινούργια σου κάνει κακό. Η αφρικανική σκόνη έχει υποχωρήσει εδώ και δύο μέρες, εσύ βράχνιασες τώρα μετά την εμφάνισή σου στο γήπεδο που πήγατε με τη Φωτεινούλα να δείτε τον Φώτη Ιωαννίδη».

«Που έστειλε το φιλί όταν έβαλε το γκολ του;», τη ρώτησε. «Μάντεψε», απάντησε.

«Συγγνώμη ρε Ελένη σου αφιερώνει τα γκολ του;», επέμεινε ο παρουσιαστής του «Πρωινού». «Ναι, είναι πολύ ωραίο. Έχει βάλει γκολ στην καρδιά μου. Είμαι πολύ περήφανη, τον θαυμάζω πάρα πολύ», εξομολογήθηκε η Ελένη Βουλγαράκη για τον αγαπημένο της. 

 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top