Ελένη Βουλγαράκη για Φώτη Ιωαννίδη: «Είμαστε ήρεμοι»

Τι είπε η παρουσιάστρια για τη χθεσινή ανάρτηση του ποδοσφαιριστή

Μετά τη χθεσινή νίκη του Παναθηναϊκού, με τα δύο γκολ του Φώτη Ιωαννίδη μέσα στο Καραϊσκάκη, ο Γιώργος Λιάγκας και η Ελένη Βουλγαράκη αναφέρθηκαν στο γεγονός στον αέρα του Πρωινού.

«Θέλω να σου πω κάτι, που σε κοιτάζω τόση ώρα. Σε μισώ» είπε με χιούμορ ο Γιώργος Λιάγκας στην Ελένη Βουλγαράκη, με την ίδια να αποκρίνεται: «Είναι πολύ βαρύ αυτό που είπες».

Φώτης Ιωαννίδης: Το φιλί στην Ελένη Βουλγαράκη στο ασανσέρ και οι ευχές

«Είναι πολύ βαρύ το 3-1 μέσα στο Καραϊσκάκη. Εσύ το έβαλες. Τα δύο τα έβαλες εσύ» πρόσθεσε ο παρουσιαστής και σχολίασε την τρυφερή φωτογραφία που έβαλε ο Φώτης Ιωαννίδης.

«Θέλω να πω κάτι, γιατί δεν θέλω να μιλάμε γι’ αυτό. Είμαι πολύ υπερήφανη για τον Φώτη. Απλά θέλω να είμαι φειδωλή, γιατί ο κόσμος που ακολουθεί τις ομάδες, οι ίδιοι που έστειλαν εχθές συγχαρητήρια, οι ίδιοι θα είναι αυτοί που θα κατακρίνουν και θα πάρει η μπάλα κι εμένα. Επειδή δεν αξίζει στον Φώτη να κρίνεται για την προσωπική του ζωή, γιατί είναι πολύ σοβαρός αθλητής, του αξίζει να κρίνεται μόνο για το επαγγελματικό κομμάτι. Είμαστε ήρεμοι και μπορεί αυτό να βοηθάει» σχολίασε η Ελένη Βουλγαράκη.

Ελένη Βουλγαράκη για Φώτη Ιωαννίδη: «Είμαστε ήρεμοι»
 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top