Θύμα διαδικτυακής απάτης ο Αντρέας Γεωργίου - Το σχόλιο που έκανε

Το ψεύτικο βίντεο με τη φωνή και την εικόνα του!

Το βίντεο που πόσταρε ο Αντρέας Γεωργίου

Θύμα διαδικτυακής απάτης έπεσε ο Αντρέας Γεωργίου. Ο ηθοποιός και δημιουργός των σειρών Η Γη της Ελιάς και Famagusta, ενημερώθηκε ότι κυκλοφορεί πλαστό βίντεο με τη φωνή και την εικόνα του, το οποίο προωθεί μια εφαρμογή επενδύσεων. 

Παντρεύεται ο Ανδρέας Γεωργίου - Το εντυπωσιακό μονόπετρο στη σύντροφό του

Σε story του στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram ο Αντρέας Γεωργίου γνωστοποίησε την απάτη, γράφοντας: «Δεν είναι δικό μου αυτό. Έγινε επεξεργασία στη φωνή μου. Δεν τα είπα ποτέ αυτά. Έλεος». 

Ο Αντρέας Γεωργίου με τον Γιάννη Μπέζο στα γυρίσματα της σειράς Famagusta

Ο Αντρέας Γεωργίου με τον Γιάννη Μπέζο στα γυρίσματα της σειράς Famagusta

Ο Νίκος Βασιλάκος, που διατελεί πρόεδρος του του Internetnow, δήλωσε στον αέρα της εκπομπής «Πάμε Δανάη» σχετικά με το θέμα: «Από το περιεχόμενο καταλαβαίνω ότι είναι απάτη. Πρέπει να κάνω focus στο περιεχόμενο, στο νόημα». Επίσης, πρόσθεσε: «Το κοινό στόχος είναι 50 – 85 ετών που δεν παρατηρεί τα χείλη, γιατί μπορεί να μην φορά γυαλί πρεσβυωπίας εκείνη τη στγιμή. Είναι πολύ στοχευμένος ο αλγόριθμος». 

«Όταν κάποιος μου έλεγε ότι είναι Τούρκος, τον απέφευγα»

Σε άλλο σημείο, ο Νίκος Βασιλάκος ανέφερε: «Είναι Λερναία Ύδρα, κόβεις ένα κεφάλι βγαίνουν πάρα πολλά. Αυτήν την στιγμή, το κοντέρ της δίωξης ηλεκτρονικού εγκλήματος είναι στο κατακόκκινο, έχει σπάσει από τις καταγγελίες». 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top