Δημήτρης Κόκοτας: «Υπομονή μας ζητούν οι γιατροί» - Τι λέει η σύζυγός του

«Μου δίνεται μία ελπίδα ότι θα πάει καλά», δήλωσε η Κατερίνα Κόκοτα

Δείτε τις δηλώσεις της Κατερίνας Κόκοτα στο Πρωινό 

Ευχάριστα νέα για την υγεία του Δημήτρη Κόκοτα, καθώς, όπως έγινε γνωστό, βγήκαν «καθαρές» οι αξονικές τομογραφίες στις οποίες υποβλήθηκε ο τραγουδιστής, και δε φαίνεται να έχει υποστεί εγκεφαλική βλάβη. 

Δημήτρης Κόκοτας: Τα νεότερα για την υγεία του - Τι έδειξαν οι αξονικές

Στην εκπομπή «Πρωινό» προβλήθηκαν νέες δηλώσεις της συζύγου του, Κατερίνας Πετράκη, η οποία από την πρώτη στιγμή στέκεται «βράχος» στο πλευρό του συζύγου της, που δίνει τη δική του μάχη στη ΜΕΘ του Γενικού Νοσοκομείου Αθηνών «Γ. Γεννηματάς».

Σε αγωνία η σύζυγος του Δημήτρη Κόκοτα: «Δεν έκανε καμία κατάχρηση»

Ο Δημήτρης Κόκοτας με τη σύζυγό του, Κατερίνα, στα εγκαίνια γνωστού μαγαζιού στη Γλυφάδα - Φωτογραφία NDP Photo Agency 

Ο Δημήτρης Κόκοτας με τη σύζυγό του, Κατερίνα, στα εγκαίνια γνωστού μαγαζιού στη Γλυφάδα - Φωτογραφία NDP Photo Agency 

«Υπάρχει μία μικρή βελτίωση, ουσιαστικά είναι ένα αισιόδοξο μήνυμα για εμάς. Το θετικό είναι αυτό, ότι είναι μία σταθερή κατάσταση. Υπάρχει μία ελάχιστη, έστω και μικρή βελτίωση κάθε μέρα. Σίγουρα οι γιατροί είναι επιφυλακτικοί γιατί ο τρόπος που θα προσπαθήσουν να επαναφέρουν την καλή του κατάσταση είναι πολύ αργός για να είναι ασφαλής, γιατί είναι κάτι πάρα πολύ δύσκολο αυτό που πέρασε», είπε χαρακτηριστικά.

«Μας ζητάνε οι γιατροί υπομονή. Η προσωπική μου ελπίδα είναι ότι είναι μία σταθερή κατάσταση, καταλαβαίνω ότι μου δίνεται μία ελπίδα ότι θα πάει καλά αλλά πάντα συγκρατημένα μέχρι να ολοκληρωθεί. Οι υπόλοιπες εξετάσεις, παρότι έχουν γίνει δύο αξονικές κι έχουν βγει καλές, πάντα κρατάμε μία επιφύλαξη μέχρι να δούμε το αποτέλεσμα», πρόσθεσε η Κατερίνα Πετράκη. 

 

 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top