Μάνος Βακούσης: Αποκάλυψε τον λογο που λέει ψέματα για την καταγωγή του

«Τώρα θα πρέπει να πω την αλήθεια για πρώτη φορά»

Τον λόγο που επί χρόνια έλεγε ψέματα αναφορικά με την καταγωγή του αποκάλυψε ο Μάνος Βακούσης.

Συγκεκριμένα σημείωσε στην εκπομπή «Στούντιο 4», όπου φιλοξενήθηκε το μεσημέρι της Παρασκευής 22/3: «Τώρα θα πρέπει να πω την αλήθεια. Η καταγωγή μου πάππου προς πάππου είναι σαντορινιώτικη. Βαμβακούσης. Ήταν πειρατές και έφεραν το βαμβάκι με διάφορα κόλπα κι έτσι έμεινε και σε εμάς. Εγώ από τις αφηγήσεις της μάνας μου, του πατέρα μου, του θείου μου, έκλεβα μνήμες. Εγώ γεννήθηκα στην Αθήνα. Έχω πει το ιερό ψέμα ότι γεννήθηκα εκεί, έμεινε μέχρι τα 6 μου, γιατί ήθελα να ζωντανέψω τις μνήμες της μάνας και του πατέρα μου. Έμπαινα μέσα σε αυτό το θαύμα των γονιών μου και μετέφερα αυτή την ιστορία».

«Είναι ένας εωσφορικός τόπος, υπάρχει μία μαγεία στην Ανατολή του Ήλιου και ένα απέραντο μυστήριο στη Δύση του. Είναι ένα μαγικό νησί και πραγματικά έχει ενδιαφέρον, γιατί αν δεν είσαι ερωτευμένος δεν μπορείς να ζήσεις εκεί, εκτός κι αν είσαι γκουρού», πρόσθεσε στη συνέχεια για την αγάπη του για τη Σαντορίνη.

Ενώ σε άλλο σημείο ο ηθοποιός αναφέρθηκε στη στενή σχέση του με τη Μαρίζα Κωχ λέγοντας: «Η Μαρίζα Κωχ είναι θαύμα πλάσμα, η φωνή της έρχεται μέσα από τα ηφαίστεια της Σαντορίνης. Και μάλιστα την μεγάλωσε και της έδινε το γάλα της η μάνα μου, επειδή έμεινε στη διπλανή πόρτα». 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top