Σοφία Καρβέλα: «Νιώθω ευγνωμοσύνη που παρέμεινα ζωντανή»

Η συγκινητική εξομολόγηση της κόρης της Άννας Βίσση για την αποτοξίνωσή της

Δείτε στιγμιότυπα από τις βόλτες της Σοφίας Καρβέλα στη Νέα Υόρκη με την οικογένειά της

Μια διαφορετική ανάρτηση πραγματοποίησε το απόγευμα της Πέμπτης 15 Μαρτίου η Σοφία Καρβέλα

Σοφία Καρβέλα: Οι τρυφερές αναρτήσεις για τα γενέθλια του πρώην συζύγου της

Η κόρη της Άννας Βίσση θέλησε να ανατρέξει στην ημέρα που πέρασε το κατώφλι του κέντρου απεξάρτησης, προκειμένου να ξεπεράσει τον εθισμό της στις ουσίες και το αλκοόλ. Στο ίδιο post περιέγραφε τον καθοριστικό ρόλο που έπαιξε η μητέρα της στην αποτοξίνωσή της, καθώς ήταν αυτή που μαζί με έναν φίλο και τον σκύλο της την πήγαν στην κλινική.  

Η Σοφία Καρβέλα τραγουδά Άννα Βίσση: «Μαλ@@κα είναι δύσκολη η δουλειά σου»

«Η αποτοξίνωσή μου ξεκίνησε στις 9/9 /08. Μία ημέρα μετά τα γενέθλια του μπαμπά μου. Ο σκύλος μου, η μαμά και ένας φίλος με οδήγησαν στο κέντρο αποτοξίνωσης. Έβρεχε και δεν ήθελα να πάω. Είπα δεν είμαι έτοιμη για αυτό. Ας το κάνουμε τη Δευτέρα. Δεν είχα ιδέα τι σήμαινε αυτή η ημέρα για εμένα. Η μαμά μου μου είπε ”ας επισκεφτούμε το μέρος να δούμε πώς είναι και επιστρέφουμε σπίτι”. Κατέληξα να μένω εκεί 33 ημέρες.

Θυμάμαι τον σκύλο μου να γραντζουνά τη γυάλινη πόρτα γιατί η είσοδος επιτρεπόταν μόνο στους εθισμένους. Μπορώ να γίνω σαρκαστική για τον εθισμό μου στα ναρκωτικά και στο αλκοόλ αλλά σήμερα νιώθω βαθιά ευγνωμοσύνη για το γεγονός ότι παρέμεινα ζωντανή και νηφάλια. Αν παλεύεις σε νιώθω πολύ» έγραψε χαρακτηριστικά η Σοφία Καρβέλα.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top