Μαργαρίτα Αλεξιάδη: Οι σπουδές, το βιογραφικό και η εμφάνιση στο Μaestro

Ποια είναι η «Βασιλική» από τις Ψυχοκόρες

Η Μαργαρίτα Αλεξιάδη, είναι μια από τις τέσσερις Ψυχοκόρες της ομώνυμης σειράς του ΑΝΤ1, η οποία κι έχει ξεχωρίσει μέσα από την ερμηνεία της. 

Οι Ψυχοκόρες σε βραδινή έξοδο - Δείτε φωτογραφίες

Η ηθοποιός, υποδύεται τη «Βασιλική» που βρίσκεται στο σπίτι της «Μάγιας» και -φαινομενικά- έχει την καλύτερη τύχη από τις αδερφές της.

Ποια είναι η Μαργαρίτα Αλεξιάδη - Το βιογραφικό της 

Η Μαργαρίτα Αλεξιάδη γεννήθηκε στην Αθήνα και μεγάλωσε στο Μπραχάμι. 

Αποφοίτησε από την Δραματική Σχολή του Εθνικού Θεάτρου (2021)  και φοίτησε στο Τμήμα Κινηματογράφου της Σχολή Καλών Τεχνών του ΑΠΘ.

Ως ηθοποιός έχει συμμετάσχει στις θεατρικές παραστάσεις :  Αριστοφάνης - Ηρώνδας: Contra Tempo σε σκηνοθεσία Γιάννη Ρήγα στο Κ.Θ.Β.Ε (2022) και Το Στομάχι της Σιμόνης Σουλ σε σκηνοθεσία Οδυσσέα Ζήκα (2022). 

Η πρώτη της τηλεοπτική εμφάνιση έγινε στον 1ο κύκλο του Maestro, όσο ήταν ακόμη στον τρίτο χρόνο της σχολής της. Η Μαργαρίτα Αλεξιάδη υποδύθηκε τη Χάρις Αλεξίου σε νεαρή ηλικία. Φόρεσε ένα '70s μαγιό και έκανε το πρώτο της γύρισμα σε μία βάρκα. 

Στη σειρά Ψυχοκόρες, υποδύεται την Βασιλική Πολύζου, αν και αρχικά, αφού πέρασε από casting, την είχαν επιλέξει για τον ρόλο της «Δεσποινιώς». 

Άννα Λουιζίδη: Όλα όσα δεν ξέρουμε για την γοητευτική ηθοποιό

«Το κυριότερο στοιχείο του χαρακτήρα της Βασιλικής είναι το πείσμα της. Πολλές φορές η Βασιλική μπορεί να παραπατήσει ή ακόμα και να πέσει πάντα όμως επιστρέφει αλλαγμένη από κάθε πτώση», δήλωσε σε συνέντευξή της για τον ρόλο που υποδύεται.  

«Όταν άρχισαν να προβάλλονται οι Ψυχοκόρες πήγε να με πατήσει ένας κύριος με το αυτοκίνητο, αλλά τελικά ήθελε να μου πει συγχαρητήρια», δήλωσε στον Γρηγόρη Αρναούτογλου.

 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top