Καινούργιου: Σε ποιον ανήκει το πολυτελές διαμέρισμά της στο Κολωνάκι

Το σπίτι της παρουσιάστριας είναι το όνειρο κάθε γυναίκας!

Κ. Καινούργιου: Το ευτράπελο που της συνέβη με τον συναγερμό του σπιτιού της

Το καλοκαίρι του 2022, η Κατερίνα Καινούργιου μετακόμισε σε ένα υπέροχο διαμέρισμα στο κέντρο της Αθήνας και συγκεκριμένα, στο Κολωνάκι. Η παρουσιάστρια διέμενε έως τότε στην Κηφισιά, αρχικά στο πατρικό της σπίτι, και αργότερα, σε δικό της.

Το νέο της διαμέρισμα είναι πολυτελές και dream house για πολλούς. Μάλιστα, σύμφωνα με την εφημερίδα Real, το σπίτι της ανήκει στην οικογένεια του Χριστόφορου Παπακαλιάτη και μέχρι να μετακομίσει η παρουσιάστρια, έμενε εκεί η αδερφή του διάσημου ηθοποιού- σκηνοθέτη-σεναριογράφου.

Όπως είχε υπογραμμίσει η παρουσιάστρια σε ανάρτησή της για τη μετακόμισή της: «Αντίο μικρό μου, σκοτεινό διαμερισματάκι… Όσα βήματα κι αν κάνω μπροστά… πιο φωτεινά… πιο μεγάλα… πάντα ένα μέρος μου θα σε νοσταλγεί. Σήμερα έκλεισα την πόρτα στο παρελθόν, άνοιξα την πόρτα στο μέλλον, πήρα μια βαθιά ανάσα έκανα ένα βήμα και ξεκίνησα το νέο κεφάλαιο της ζωής μου».

Το εντυπωσιακό σπίτι της Κατερίνας Καινούργιου

Στο υπέροχο σπίτι υπάρχει ένας επιβλητικός καθρέφτης στον διάδρομο, όπου η παρουσιάστρια συνηθίζει να βγάζει selfies, ενώ τα βλέμματα τραβάει ένας μεγάλος πίνακας- της ίδιας σε εκείνο το σημείο.

 

Το σαλόνι είναι ιδιαίτερα φωτεινό. Κυριαρχεί το εκρού και το λευκό, ενώ το μακρόστενο τζάκι της και ο καναπές δημιουργούν μία cozy ατμόσφαιρα.

καινουργιου

ΚΑΙΝΟΥΡΙΟΥ ΣΠΙΤΙ

Τέλος, η κρεβατοκάμαρά παραπέμπει σε δωμάτιο πολυτελούς ξενοδοχείου, με ένα τεράστιο κρεβάτι, πολλά μαξιλάρια και ξύλινο πάτωμα με λευκό χαλί.

καινουργιου

καινουργιου

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top