Λευτέρης Ελευθερίου για γάμο: «Μας έχει περάσει η ιδέα να χωρίσουμε...»

Όσα είπε για τη σύζυγό του Τατιάνα Καλαντζή

Δείτε τη συνέντευξη του Λευτέρη Ελευθερίου στην εκπομπή του Mega

Για τα παιδιά του, το bullying, τη σύζυγό του και τα όνειρα του για τα επόμενα δέκα χρόνια μίλησε ο Λευτέρης Ελευθερίου στην εκπομπή Ελένη.

Η αντίδραση της κόρης του Λ.Ελευθερίου για την τηλεοπτική του «κόρη»

Αναφερόμενος στα παιδιά του και το bullying, είπε: «Έχω δύο παιδιά στην εφηβεία και θέλω να είμαι δοτικός και ζωντανός. Θέλω τα παιδιά μου να πατάνε στα πόδια τους και να είναι ανεξάρτητα. Έχουν εισπράξει κάποιες συμπεριφορές bullying στο σχολείο τα παιδιά μου και είναι κάτι που με φόβισε. Θέλει πάρα πολύ κουβέντα με τα παιδιά αυτό το θέμα. Το παιδί που δέχεται bullying στο σχολείο θα πρέπει να νιώθει ασφάλεια να μιλήσει». 

Ο Λευτέρης Ελευθερίου φέτος προτίμησε το θέατρο από την τηλεόραση

Για την σύζυγό του, Τατιάνα Καλαντζή, που κλείνουν μαζί είκοσι χρόνια μαζί, ανέφερε: «Σε μια σχέση πρέπει να αποδεχτείς ότι θα περάσεις και πολύ δύσκολες στιγμές. Μας έχει περάσει η ιδέα να χωρίσουμε, αλλά όταν έχεις παιδί θέλει μια παραπάνω σκέψη. Πρέπει παράλληλα με τη σχέση να ψάχνεις την προσωπικότητά σου». 

Λευτέρης Ελευθερίου: «Με τη σύζυγό μου υπήρξαν σκέψεις να χωρίσουμε»

«Στην επόμενη δεκαετία που διανύσω θα είμαι κοντά 55 ετών. Οπότε θα ήθελα να είμαι καλά, να έχω δύναμη. Να έχω καλή σχέση με την οικογένειά μου και τα παιδιά μου, να θέλουν να πάμε διακοπές μαζί. Οι στόχοι μου είναι να ηρεμήσω κι ίσως να κάνω κάτι εκτός χώρου. Έχω σκεφτεί και τις αγροτικές εργασίες», είπε ο Λευτέρης Ελευθερίου για τα όνειρα που έχει για τα επόμενα δέκα χρόνια. 

Ο Λευτέρης Ελευθερίου με την εδώ και δύο δεκαετίες σύζυγό του, Τατιάνα Καλαντζή

Ο Λευτέρης Ελευθερίου με την εδώ και δύο δεκαετίες σύζυγό του, Τατιάνα Καλαντζή /Φωτογραφία NDP Photo Agency
Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top