Νάντια Χαλαμανδάρη: Συντετριμμένη στην κηδεία του πρίγκιπα Φερνάντο

Ο πρώην σύζυγός της και πατέρας του παιδιού της πέθανε σε ηλικία 49 ετών

Η Νάντια Χαλαμανδάρη και η ζωή της στη βασιλική οικογένεια της Ισπανίας- βίντεο αρχείου από Super Κατερίνα 20/1/23

Το τελευταίο αντίο στον πρίγκιπα Φερνάντο Γκόμεζ Αθέμπο είπε η βασιλική οικογένεια της Ισπανίας, ανάμεσά τους και η Ελληνίδα δημοσιογράφος και μεταφράστρια, Νάντια Χαλαμανδράρη, δεύτερη σύζυγος του εκλιπόντος. Μαζί είχαν αποκτήσει κι έναν γιο, τον Νικόλα, ο οποίος είναι περίπου 8 ετών.

Πέθανε σύζυγος Ελληνίδας παρουσιάστριας που ήταν ξάδερφος του Φελίπε

Σε φωτογραφίες που δημοσιεύτηκαν σε ισπανικά μέσα, φαίνεται η Νάντια Χαλαμανδάρη να κρατά από το χέρι τον γιο της και να είναι συντετριμμένη στην κηδεία του πρώην συζύγου της.

Ο πρίγκιπας Φερνάντο Γκόμεζ Αθέμπο ήταν ανιψιός του τέως βασιλιά της Ισπανίας, Χουάν Κάρλος, (γιος της αδελφής του Ινφάντα Πιλάρ) και πρώτος ξάδελφος της βασιλιά Φελίπε. Το τελευταίο διάστημα νοσηλευόταν σε νοσοκομείο της Μαδρίτης. Αντιμετώπιζε αναπνευστικά προβλήματα και σύμφωνα με ισπανικά μέσα, η αιτία του θανάτου του οφειλόταν στο πρόβλημα υγείας του, σε συνδυασμό με νόσηση από γρίπη και κορωνοϊό.

Η Νάντια Χαλαμανδάρη και o πρίγκιπας Φερνάντο παντρεύτηκαν στο Δημαρχείο του Παλαιού Φαλήρου στις 31 Μαΐου του 2016 και πέντε μέρες αργότερα, η δημοσιογράφος έφερε στον κόσμο τον γιο τους. 

Νάντια Χαλαμανδάρη-Πρίγκιπας Φερνάντο: Τίτλοι τέλους για τον γάμο τους!

Τον Ιούνιο του 2018, έγινε γνωστή η είδηση του χωρισμού τους. Σύμφωνα με το ισπανικό περιοδικό «Hola», αφορμή στάθηκε το γεγονός ότι η δημοσιογράφος δεν μπορούσε να προσαρμοστεί στον καινούριο τρόπο ζωής στην Ισπανία.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top