Δανάη Μπάρκα: Μας συστήνει τη γιαγιά της - Την επισκέφτηκε στην εκπομπή!

«Αυτή η σπάνια γυναίκα που με έμαθε να φροντίζω όσους αγαπώ»

Η Δανάη Μπάρκα για το συμβάν με τα Τέμπη: «Έγινε μία παράφραση»
 

Η Δανάη Μπάρκα αποκάλυψε μέσα από μία ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, την Τρίτη 5 Μαρτίου, ότι την επισκέφτηκε στην εκπομπή ένα πολυαγαπημένο της πρόσωπο.

Ο λόγος για τη γιαγιάς της, κυρία Τούλα.

«H αγάπη μου. Η αγκαλιά της,το γιατρικό για όλα. Το σήμα κατατεθέν μου - που μου λένε πάντα.Έρχεται στο στούντιο και φωτίζει ο τόπος, ρωτάει κάθε άνθρωπο τι κάνει και τα νέα του και φεύγοντας δίνει την ευχή της και το σταθερό της τηλέφωνο για να την παίρνουν και να τους ξεματιάζει όλους. Και όταν την ξεπροβοδίζουμε όλοι μαζι, τους λέει "ευχαριστώ που προσέχετε το παιδί μου εδώ πάντοτε" και κλαίει.

Και η γιαγιά μου είναι αυτή η σπάνια γυναίκα που με έμαθε να φροντίζω όσους αγαπώ και να βοηθάω όποιους μπορώ. Με έμαθε να μην τα παρατάω και να περιμένω πάντα το "τέλος" που λάμπει το καλό, η αλήθεια και η αγάπη.. κι αν δεν συμβαίνει δεν έχει έρθει ακόμα το τέλος. Η γιαγιά μου που μοσχοβολάει αγάπη και που το παιδικό μου δωμάτιο είναι η αγκαλιά της και τα χάδια της» έγραψε στο τρυφερό βίντεο με τη γιαγιά της η Δανάη Μπάρκα.

Και στο τέλος, έγραψε: «Γιαγιά μου, αγάπη μου, ποτέ δεν θα βαρεθώ να μιλάω για σένα και να γράφω άπειρα κατεβατά… κι ακόμα δεν έχω πει ούτε τα μισά απ όσα νιώθω. Γιαγιά Τούλα».

Δείτε την ανάρτηση της Δανάης:

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top