Αμούτζας: Η αντίδρασή του για τον φημολογούμενο χωρισμό του Λάλου

Δημοσιεύματα αναφέρουν ότι ο παίρνει διαζύγιο ο Δημήτρης Λάλος

Άφωνος έμεινε ο ηθοποιός Γιώργος Αμούτζας όταν δημοσιογράφος της εκπομπής «Super Κατερίνα» τον ρώτησε εάν οι ισχύουν οι φήμες ότι χώρισε ο καλός του φίλος και συνάδελφος, Δημήτρης Λάλος από την σύζυγό του, Έλενα Μαυρίδου.

«Έχει χωρίσει ο Δημήτρης; Ποια δημοσιεύματα βγήκαν; Εγώ έχω γνωρίσει μια πολύ αγαπημένη οικογένεια, υπάρχει και η κόρη τους που τη λατρεύουν και την αγαπούν. Νομίζω ότι και οι δυο είναι άνθρωποι που δε μοιράζονται την προσωπική τους ζωή, δεν απασχολούν τα φώτα της δημοσιότητας για τίποτα άλλο πέρα από την Τέχνη τους. Η Τέχνη και των δυο είναι εξαιρετική» είπε ο Γιώργος Αμούτζας.

Να σημειωθεί ότι τα τελευταία 24ωρα κυκλοφόρησαν δημοσιεύματα που θέλουν τον Δημήτρη Λάλο και την Έλενα Μαυρίδου να έχουν αποφασίσει να δώσουν τέλος στον γάμο τους. 

Το ζευγάρι που μετρά αρκετά χρόνια κοινής πορείας και έχει αποκτήσει και μια κόρη, έχει επιλέξει μέχρι στιγμής να μην απαντήσει σε τίποτα από όσα λέγονται και γράφονται, αφού επιθυμία τους είναι να απασχολούν τα Μέσα μόνο μέσα από τη δουλειά τους.
Η Έλενα Μαυρίδου κι ο Δημήτρης Λάλος

Η Έλενα Μαυρίδου κι ο Δημήτρης Λάλος στην Επίδαυρο το περασμένο καλοκαίρι /Φωτογραφία NDP Photo Agency

 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top