Ούστα: Τα καλλιστεία, ο θάνατος της μητέρας της και ο γιος της, Αύγουστος

Πρωταγωνιστεί σε έργο εμπνευσμένο από τις κασσέτες της μαμάς της

Όσα είπε η  Αλεξάνδρα Ούστα στο Happy Day

Η Αλεξάνδρα Ούστα πρωταγωνιστεί στην παράσταση «η λεμονιά»,  ένα έργο του Γιάννη Κεντρωτά, εμπνευσμένο από τις κασέτες που έγραφε η μητέρα της ηθοποιού για να στείλει στην οικογένειά της, αντί για γράμματα, τη δεκαετία του ’70.

«Τη μαμά μου την έχω χάσει εδώ και 14 χρόνια και αυτός ήταν ένας τρόπος να συνδεθώ μαζί της. Όταν την έχασα, αισθανόμουν ότι ήμουν παιδί, ότι ήμουν πολύ μικρή για να χάσω τη μητέρα μου», είπε η Αλεξάνδρα Ούστα στην εκπομπή Happy Day.

O πατέρας της ηθοποιού γεννήθηκε στη Συρία και μεγάλωσε στον Λίβανο. Αφού παντρεύτηκε με τη μητέρα της, έζησαν για κάποια χρόνια στη Σαουδική Αραβία και στη συνέχεια επέστρεψαν στην Ελλάδα, όπου και γεννήθηκε η Αλεξάνδρα Ούστα.

Αλεξάνδρα Ούστα: Ονόμασα τον γιο μου Αύγουστο γιατί είναι το «καλοκαίρι» στη ζωή μου

Ο γιος της, Αύγουστος, είναι 4 ετών και παρόλο που είναι γεννημένος τον Φεβρουάριο, η ηθοποιός και ο σύντροφός της, Γιάννης Σαρακατσάνης, τού έδωσαν αυτό το όνομα γιατί έφερε το «καλοκαίρι» στη ζωή τους.

 

Αλεξάνδρα Ούστα: Η συγκινητική φωτογραφία για τα γενέθλια του γιου της

Ο Αύγουστος δεν έχει βαπτιστεί. Σχετικά με αυτό, η ηθοποιός είπε ότι: «Δεν είναι κάτι το οποίο συζητάμε. Αν επιλέξει το παιδί μόνο του να το κάνει, βεβαίως δε θα του αντισταθούμε».

Αλεξάνδρα Ούστα: Ο άγνωστος τίτλος της «Σταρ Ελλάς»

«Βγήκα Σταρ Ελλάς το πάλαι ποτέ. Ήμουν παιδάκι τότε. Η μητέρα μου με παρακίνησε να το κάνω. Ήταν μια εμπειρία που ήθελα να τη ζήσω για την εμπειρία», εξομολογήθηκε.

Μάλιστα, αποκάλυψε πως έχει ακόμα το στέμμα και καμιά φορά το παίρνει και παίζει ο γιος της, Αύγουστος.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top