Βίκυ Φλέσσα: «Είμαι 58 ετών κι έχω έναν εγγονό 15 μηνών»

Ο γάμος της δημοσιογράφου σε νεαρή ηλικία και η σχέση με τη νύφη της

Δείτε το σχετικό απόσπασμα από την εκπομπή του Alpha

Μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη παραχώρησε η Βίκυ Φλέσσα στο Happy Day και την Τίνα Μεσσαροπούλου.

Η δημοσιογράφος και παρουσιάστρια μεταξύ άλλων, μίλησε για τον ρόλο της ως μητέρα και γιαγιά, αλλά και για τις προτάσεις που έχει δεχτεί για να παρουσιάσει ριάλιτι

Η Βίκυ Φλέσσα έγινε γιαγιά!

«Ο γιος μου είναι 37 ετών κι ασχολείται μα αριθμούς. Έχω την τιμή και την χαρά να έχω έναν εγγονό 15 μηνών. Γεννήθηκα το 1966, παντρεύτηκα στα 18 και στα 20 είχα παιδί και τώρα δόξα τω θεώ έχουμε τον Λεωνίδα, ο οποίος κάνει τα πρώτα του βήματα και κάθε απόγευμα είμαι εγγονοϋπάλληλος. Το εγγόνι μου θα με αποκαλεί "γιαγιά". Τα παιδιά δεν πρέπει να τα αφήνουμε ήσυχα, πρέπει να τους τραγουδάμε, να τους διαβάζουμε παραμύθια», είπε ενθουσιασμένη η Βίκυ Φλέσσα. 

Η Βίκυ Φλέσσα με την Τίνα Μεσσαροπούλου

Η Βίκυ Φλέσσα με την Τίνα Μεσσαροπούλου

«Λατρεύω τη νύφη μου, θεωρώ ότι είναι η κόρη που δεν έχω. Ευτυχώς με αγαπάει και εκείνη πάρα πολύ και μου λέει πως σε εμένα βλέπει μια φίλη της», πρόσθεσε για τον ρόλο της πεθεράς.  

Βίκυ Φλέσσα: Της έκοψαν την εκπομπή στην ΕΡΤ λόγω… ευρωεκλογών! 

Σχετικά με τις προτάσεις που έχει δεχτεί κατά καιρούς από ιδιωτικά κανάλια, η Βίκυ Φλέσσα αποκάλυψε: «Μου έχουν γίνει προτάσεις κι από ιδιωτικά κανάλια. Μου έχουν προτείνει να παρουσιάσω ριάλιτι. Μου είχαν πει ότι κάνω ωραίες συνεντεύξεις κι έτσι μου πρότειναν κι αντίστοιχες δουλειές. Αν με ενδιέφεραν τα χρήματα θα έκανα άλλη δουλειά». 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top