Στο κρατητήριο ο Σταμάτης Γαρδέλης: «Έχω αυτοκτονικές τάσεις!»

«Με έχουν φτάσει στα όριά μου. Πήραν τα λεφτά, θα μου πάρουν και το σπίτι»

Δείτε όσα είπε ο Σταμάτης Γαρδέλης στην εκπομπή του ΑΝΤ1

Στα κρατητήρια βρίσκεται εδώ και λίγες ώρες ο Σταμάτης Γαρδέλης, όπως αποκάλυψε με βίντεο που πόσταρε στα social media μέσα από το κελί. 

Σταμάτης Γαρδέλης: Στο Άγιον Όρος μετά τη νοσηλεία του στο Δαφνί

Σύμφωνα με όσα είπε, σε τηλεφωνική επικοινωνία με την εκπομπή Το Πρωινό, η κράτησή του αφορά σε διαμάχη για το οικόπεδο που βρίσκεται το σπίτι του, ενώ λίγο αργότερα η συνομιλία διεκόπη, καθώς τους κατασχέθηκε το κινητό

Τα τελευταία χρόνια ο Σταμάτης Γαρδέλης απέχει από το θέατρο και τις τηλεοπτικές παραγωγές

Τα τελευταία χρόνια ο Σταμάτης Γαρδέλης απέχει από το θέατρο και τις τηλεοπτικές παραγωγές /Φωτογραφία NDP Photo Agency

«Δεν ξέρω αν είμαι καλά. Από το ψυχιατρείο στο κρατητήριο... Με κρατάνε σε αστυνομικό τμήμα γιατί ζητώ να μάθω την αλήθεια. Με έχουν φτάσει στο όριό μου! Δε θα με φιμώσετε! Μου έχουν πάρει όλη μου την ενέργεια, όλα μου τα λεφτά, θα μου πάρουν και το σπίτι. Έχω φτάσει τις 80.000 χρέος στην εφορία. Τώρα με φυλακίζουν κιόλας! 

Σταμάτης Γαρδέλης: Συνάντησε τον μικρό του γιο μετά τη νοσηλεία στο Δαφνί

Πήρε η δικαστής τον φάκελό μου κι είπε: "Όχι θα πάει με τη σειρά". Ποια σειρά; Έχω πάει στο ψυχιατρείο, έχω λόγους να δικαστώ! Έχω χάσει τον ύπνο μου, πρέπει να τελειώσει αυτή η υπόθεση, έχω αυτοκτονικές τάσεις. Με προφυλάκισαν γιατί ζητάω να δικαστώ. Εγώ δεν έχω δικηγόρους, δικηγόρος μου είναι μόνο η αλήθεια», πρόσθεσε. 

Ο Σταμάτης Γαρδέλης μίλησε «ζωντανά» στο Πρωινό, μέχρι να του πάρουν το κινητό...

Ο Σταμάτης Γαρδέλης μίλησε «ζωντανά» στο Πρωινό, μέχρι να του πάρουν το κινητό...

«Είμαι στο τμήμα του Αιγάλεω και περιμένω την απόφαση του Εισαγγελέα. Μου στραμπουλήξανε και το χέρι! Έλεος! Ποιον έκλεψα, ποιον έχω αδικήσει; Δεν το αγόρασα το οικόπεδό μου; Θα μου πάρουν και το κινητό, είσαι ο τελευταίος που μιλάει. Ίσως επειδή φωνάζω», ήταν η τελευταία του κουβέντα στον Γιώργο Λιάγκα

Σταμάτης Γαρδέλης: Η ηλικία, τα παιδιά και το διαζύγιο

Θυμίζουμε ότι πριν από λίγους μήνες ο Σταμάτης Γαρδέλης είχε νοσηλευτεί στην Α’ Ψυχιατρική Κλινική στο Δαφνί, καθώς παρουσίαζε αυτοκτονικές τάσεις, για αυτό πήρε την απόφαση να ζητήσει βοήθεια.

Το τελευταίο διάστημα ήρθε αντιμέτωπος με ένα αδιέξοδο το οποίο τον οδήγησε στην απόγνωση, καθώς κινδυνεύει να χάσει το σπίτι του λόγω ενός γραφειοκρατικού κολλήματος, οπως ισχυρίζεται, το οποίο τον ταλαιπωρεί εδώ και χρόνια.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top