Χασαπόπουλος για Καινούργιου: Δεν ξέρω τι της μετέφεραν, εγώ δε μιλάω έτσι

«Δεν ξέρω για ποιον λόγο το θυμήθηκε τώρα», είπε ο δημοσιογράφος

O Ioρδάνης Χασαπόπουλος στο χαμογέλα και πάλι

Μια ιστορία από το παρελθόν θυμήθηκε πριν από λίγες ημέρες η Κατερίνα Καινούργιου.

 

Ήταν 18 χρόνων όταν έκανε τα πρώτα της βήματα στον χώρο της δημοσιογραφίας και ο πατέρας της θέλησε να πάρει τη γνώμη του Ιορδάνη Χασαπόπουλου για το αν η κόρη του το…έχει.

«Πηγαίνω στο σπίτι και μου λέει ο πατέρας μου: «Με πήρε τηλέφωνο και μου είπε ότι δεν το ‘χεις καθόλου, καλύτερα να κάνεις κάτι άλλο στη ζωή σου". Απογοητεύτηκα», είχε πει η KatKen.

O δημοσιογράφος κάθισε στον καναπέ του Χαμογέλα και Πάλι και πήρε θέση θέλοντας να απαντήσει στις εν λόγω δηλώσεις.

Ιορδάνης Χασαπόπουλος

«Αυτό είχε γίνει πριν πολλά, πολλά, πολλά χρόνια. Δεν είχα γνωρίσει εγώ αυτή την Καινούργιου. Έτσι δεν είναι; Τότε ήταν όταν πρωτοξεκινούσε. Ήταν ο πατέρας της φίλος με έναν δικό μου φίλο και είχε έρθει για να μπει στο ειδησεογραφικό. Είχαμε συζητήσει πολύ, αλλά ήθελε πολλή δουλειά, αυτό της είπα εγώ, όχι ότι δεν κάνει. Δεν έκανε για το ενημερωτικό. Τότε εγώ έκανα το “Mega Σαββατοκύριακο” και η κουβέντα ήταν τελείως φιλική και συμβουλευτική, όχι να έρθει να δουλέψει. Αλλά μετά ήταν τελείως διαφορετικά τα πράγματα. Και εγώ αυτό το είχα ξεχάσει. Αλλά ότι ήθελε πολλή δουλειά τότε, γιατί ήταν 18 χρονών, το έχει πει και η ίδια. Εγώ σε κάποιο παιδί που έχω δει που είναι 18, 19 χρονών, που ξεκινάει τώρα, ποτέ δεν του λέω "α είσαι έτοιμος", πάντα λέω ότι "θέλεις δουλειά". Αυτά λέω», είπε αρχικά ο Ιορδάνης Χασαπόπουλος.

«Δεν ξέρω τι της μετέφεραν. Εγώ δεν είπα ποτέ ότι δεν κάνει, εγώ δε μιλάω έτσι. Δεν ξέρω τι της μετέφεραν, γιατί μπορεί κάποιος να της είπε μετά... », είπε κλείνοντας.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top