Γιάννα Τερζή: «Ήμουν τυχερή που ο γιατρός δε με άφησε παράλυτη»

Συγκλονίζει για τον όγκο στον νωτιαίο μυελό

Στις 3 Δεκεμβρίου, Παγκόσμια Ημέρα Ατόμων Με Ειδικές Ανάγκες, η  Γιάννα Τερζή επέλεξε να μιλήσει ανοιχτά για το σοβαρό πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισε.

Γιάννα Τερζή: «Τρία χρόνια πριν διαγνώστηκα με όγκο στο νωτιαίο μυελό»

Ανακάλυψε τυχαία ότι είχε όγκο στον νωτιαίο μυελό και από τότε ξεκίνησε η προσπάθεια αντιμετώπισης του προβλήματος και στη συνέχεια η θεραπεία αποκατάστασης.

Γιάννα Τερζή: Η εξομολόγηση για τον όγκο στον νωτιαίο μυελό

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Yianna Terzi (@yiannaterzi)

«Μου πήρε τρία χρόνια να το πω, σκεφτόμουν συνέχεια αν πρέπει ή όχι. Έκανα ένα χειρουργείο πριν τρία χρόνια στον νωτιαίο μυελό, πήγε πάρα πολύ καλά. Δεν είχα συμπτώματα και το έμαθα κατά λάθος. Μετά από την αφαίρεσή του, ο χρόνος αποκατάστασης ή το πως θα βγεις από εκεί, δεν μπορεί να στο εγγυηθεί κανείς. Είχα πάθει το μεγαλύτερο σοκ της ζωής μου, δεν το περιμένεις ποτέ. Πάνω στον πανικό μου έπρεπε να βρω τον γιατρό που χειρουργεί αυτό το πράγμα και ένας λόγος που το μοιράστηκα ήταν επειδή δεν κάνουν όλοι οι γιατροί για όλα τα πράγματα. Ήμουν τυχερή που πήγα σε γιατρό που δε με άφησε παράλυτη. Όταν βγαίνεις από το χειρουργείο από τη μέση και κάτω είσαι παράλυτη και για ενάμιση χρόνο τα πράγματα είναι δύσκολα. Έπρεπε να τα κάνω όλα από την αρχή, να περπατάω, όλα. Δε μου άφησε κάποιο κουσούρι. Τον πρώτο καιρό παίρνεις ηρεμιστικά και αντικαταθλιπτικά. Ζω με ένα μόνιμο μούδιασμα και αυτό είναι σαν μόνιμη αναπηρία», είπε αρχικά η τραγουδίστρια στο Youtube και το κανάλι της Zoe Pre.

«Θα ήθελα να μιλήσω και να βοηθήσω τον κόσμο σχετικά με τις αόρατες αναπηρίες, διότι είναι πιο ύπουλες. Η Ελλάδα δεν είναι έτοιμη σε παραστατικά όπως το δικό μου.  Δεν υπάρχει εξειδίκευση, γιατί είναι λίγα τα περιστατικά. Εγώ έχω πάρει τον χρόνο μου να ξαναδώ πώς θα γυρίσω στον αυθεντικό εαυτό μου και να γίνω αυτό που πραγματικά είμαι. Θέλω να προστατέψω τον εαυτό μου από το να φέρνω κοντά ταξικά πράγματα», πρόσθεσε η Γιάννα Τερζή.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Yianna Terzi (@yiannaterzi)

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top