Ο Δημήτρης Σκαρμούτσος έβαλε τέλος στις φήμες περί χωρισμού

«Η Μαριέττα είναι πολύ εκνευρισμένη κι έχει δίκιο»

Δείτε το απόσπασμα από την εκπομπή του ΣΚΑΪ

Τις φήμες που τον ήθελαν να έχει χωρίσει από τη σύντροφό του Μαριέττα Ντάνα σχολίασε ο Δημήτρης Σκαρμούτσος στον αέρα της εκπομπής Fay's Time το μεσημέρι της Τετάρτης. 

Δημήτρης Σκαρμούτσος σε Φαίη Σκορδά: «Παίζει κάτι και δεν το ξέρουμε;»

Ο γνωστός σεφ δεν έκρυψε την ενόχλησή του, δηλώνοντας στη Φαίη Σκορδά και τους συνεργάτες της: «Είμαι πάρα πολύ στενοχωρημένος γιατί όλοι γράφουν ότι έχουμε χωρίσει. Ρε είναι δυνατόν; Μα την Παναγία. Είναι καταπληκτικό. Όλοι λένε ότι έχω χωρίσει κι έχω βρει άλλη. Εγώ δεν έχω χωρίσει. Έγραφαν χωρίς να με πάρουν τηλέφωνο. Δεν έχει συμβεί, γιατί πρώτον αγαπιόμαστε πάρα πολύ και δεύτερον υπάρχει ένα παιδί. Δεν μπορεί κάποιος να σηκώσει το τηλέφωνο και να πει: "Ρε αδερφέ ισχύει ή όχι;". Υπάρχει ένα παιδί, μπορεί οι φίλοι του να πουν ότι οι γονείς του χωρίζουν. Οι γονείς είναι κάθε μέρα μαζί». 

Ο ίδιος ανέφερε στη συνέχεια: «Με πήραν τηλέφωνο και με ρώτησαν αν έχω χωρίσει κι απάντησα: "Παιδιά όχι, τι να έχω χωρίσει…”. Να παίρνουν ένα τηλέφωνο. Γίνεται χαμός, ξέρουμε ότι πρέπει να βγει η είδηση, αλλά όταν υπάρχει οικογένεια και παιδί, είναι τραγικό αυτό το πράγμα, δε γίνεται. Και δε θα σας το έλεγα εσάς; Εδώ είμαστε σαν οικογένεια. Εκνευρίστηκα κι η Μαριέττα πολύ εκνευρισμένη κι έχει δίκιο. Όχι για εμάς τους δύο αλλά για το παιδί. Το παιδί δεν είναι μικρό, είναι 8 - 9 χρονών και τα παιδιά πλέον σε αυτή την ηλικία έχουν το μυαλό μεγάλων». 

Σκαρμούτσος: «Η Φαίη μπορεί να πονάει μέσα της, αλλά δε θα το δείξει ποτέ»

Ο Δημήτρης Σκαρμούτσος κι η Μαριέττα Ντάνα παραμένουν μαζί και πολύ, πολύ ερωτευμένοι!

Ο Δημήτρης Σκαρμούτσος κι η Μαριέττα Ντάνα παραμένουν μαζί και πολύ, πολύ ερωτευμένοι! /Φωτογραφία NDP Photo Agency
Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top