Πέγκυ Σταθακοπούλου: Αποκάλυψε ποιο είναι το... καλύτερο μπότοξ!

Έκανε στα 40 αυτό που είχε τάξει στον πατέρα της

Δείτε απόσπασμα από τη συνέντευξη της Πέγκυς Σταθακοπούλου στο Στούντιο 4

Την Πέγκυ Σταθακοπούλου είχαν καλεσμένη στο Στούντιο 4 το μεσημέρι της Τρίτης. Μεταξύ άλλων, η ηθοποιός αναφέρθηκε στις μεταπτυχιακές σπουδές που κάνει, αλλά και τη ζωή μετά τα 60

Πέγκυ Σταθακοπούλου: «Σταμάτησα παράσταση επειδή θεατής έκανε θόρυβο»

«Πήρα το πρώτο μου πτυχίο στα 40, χρωστούσα ένα μάθημα. Το είχα τάξει στον πατέρα μου, αλλά το έκανα και γιατί δε θα μου άρεσε να μείνει ημιτελές κάτι. Και χαίρομαι, είναι πολύ σημαντικό αυτό για μένα», δήλωσε αρχικά.

Η Πέγκυ Σταθακοπούλου επέλεξε τις σπουδές αντί του... μπότοξ!

Η Πέγκυ Σταθακοπούλου επέλεξε τις σπουδές αντί του... μπότοξ!

«Σπουδάζω Ιστορία Ευρωπαϊκού Πολιτισμού στο Ανοιχτό Πανεπιστήμιο της Πάτρας. Η νεότητα όσο παρέρχεται μπορεί να υποκατασταθεί από τη γνώση, για μένα είναι το καλύτερο μπότοξ», τόνισε. 

Πέγκυ Σταθακοπούλου: «Πέρασα μεγάλες δυσκολίες με πολύ κλάμα»

«Μετά τα 60 αρχίζουμε κι αναρωτιόμαστε πόσες αντοχές έχουμε και πόσο νέοι είμαστε, τι έχει αλλάξει. Νομίζω ότι τελικά είναι μια πολύ ωραία ηλικία, γιατί απελευθερώνεσαι από πάρα πολλά. Έχεις περισσότερο χρόνο και διάθεση να ασχοληθείς με σένα αποκλειστικά, να δεις τι σε ενδιαφέρει, να πραγματοποιήσεις μερικά όνειρα που δεν έχεις προλάβει στη ζωή σου», ανέφερε στη συνέχεια. 

Η Πέγκυ Σταθακοπούλου παραμένει μια από τις πιο γοητευτικές κυρίες του θεάτρου!

Η Πέγκυ Σταθακοπούλου παραμένει μια από τις πιο γοητευτικές κυρίες του θεάτρου!

«Δεν μπορώ πλέον να πω με σιγουριά τι είναι καλό και τι κακό. Πολλές φορές έρχεται κάτι πολύ δύσκολο, το οποίο θα σε βγάλει σε φως, αλλά τη στιγμή που το ζεις δεν το ξέρεις και δεν το βλέπεις. Μετά από 2-3 χρόνια το σκέφτεσαι και λες: "Ευτυχώς που είχε έρθει αυτό στη ζωή μου, γιατί με έκανε να πάρω μία άλλη στροφή"», δήλωσε η Πέγκυ Σταθακοπούλου σε άλλο σημείο της συζήτησης.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top