Αιμιλία Υψηλάντη: Όσα είπε για την εγγονή της και τον χαμό της κόρης της

«Δεν έχω βιώσει κάτι δυσκολότερο από άλλους ανθρώπους...»

Δείτε τη συνέντευξη της Αιμιλίας Υψηλάντης στην εκπομπή Πάμε Δανάη!

Σχεδόν έναν χρόνο μετά τον χαμό της κόρης της, η Αιμιλία Υψηλάντη μίλησε στην εκπομπή Πάμε Δανάη! για τη σειρά Famagusta, αλλά και για τη σχέση με την εγγονή της, μετά την απώλεια της κόρης της

Αιμιλία Υψηλάντη: «Σε μια μάνα το χειρότερο είναι να χάσει το παιδί της»

«Με ήθελαν να παίξω στο Famagusta, δέχτηκα αμέσως γιατί στην Κύπρο είχα πάει πάρα πολλές φορές. Σημάδεψε τη ζωή των ανθρώπων της γενιάς μου ο φάκελος της Κύπρου. Γνώρισα τον Μακάριο. Ήταν ευγενικός και κοινωνικός άνθρωπος, μας έδινε μια φωτογραφία με την κόκκινη υπογραφή του. Η πιο δύσκολη σκηνή στο Famagusta δεν ήρθε ακόμη. Είναι η ώρα που ο ρόλος μου θα βρεθεί σε μία ώρα κρίσης, απέναντι στον ίδιο του τον εαυτό. Περίμενα την αποδοχή του Famagusta από τον κόσμο, όταν βλέπεις τις αφηγήσεις, είναι σοκαριστικό για τον θεατή», είπε αρχικά. 

Η Αιμιλία Υψηλάντη συμμετέχει στη σειρά του Αντρέα Γεωργίου, Famagusta

Η Αιμιλία Υψηλάντη συμμετέχει στη σειρά του Αντρέα Γεωργίου, Famagusta /Φωτογραφία NDP Photo Agency

Για τη σχέση της με την εγγονή της μετά τον χαμό της κόρης της, η Αιμιλία Υψηλάντη είπε: «Οι σχέσεις μου με την εγγονή μου είναι αγαπησιάρικες, άλλα δύσκολες, γιατί το χάσμα ανάμεσα στις γενιές είναι τεράστιο. Η εγγονή μου δεν έχει ούτε πάτερα, ούτε μητέρα, ούτε αδέρφια. Δεν μπορώ να καταλάβω πως είναι να είσαι ολομόναχο παιδί. Η έγνοια της εγγονής μου όταν χάθηκε η κόρη μου, ήταν ο δικός μου πόνος, όχι ο δικός της. Δεν έχω βιώσει κάτι δυσκολότερο από άλλους ανθρώπους, αν και το δικό μου ήταν αφύσικο γεγονός. Έχασα έναν νεότερο άνθρωπο».  

Αιμιλία Υψηλάντη: Σπάνια βραδινή έξοδος με τον σύντροφό της

Η Αιμιλία Υψηλάντη με τον σύζυγό της

Η Αιμιλία Υψηλάντη με τον σύζυγό της /Φωτογραφία NDP Photo Agency
Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top