Βίκυ Καγιά: «Με πήρε δημοσιογράφος και μου λέει "παίρνετε διαζύγιο";»

Ο Ηλίας Κρασσάς είναι ο καλύτερός της φίλος!

Δειτε το απόσπασμα από τη συνέντευξη της Βίκυς Καγιά στο Happy Day

Τη Βίκυ Καγιά φιλοξένησε το πρωί της Τρίτης η Σταματίνα Τσιμτσιλή, όπου ανάμεσα σε άλλα, αναφέρθηκε σε πρόσφατο κουίζ που την ήθελε να χωρίζει από τον σύζυγό της, Ηλία Κρασσά

Η Βίκυ Καγιά μίλησε για όλος και για όλα στη Σταματίνα Τσιμτσιλή

Η Βίκυ Καγιά μίλησε για όλος και για όλα στη Σταματίνα Τσιμτσιλή

«Εγώ δεν είχα δει το κουιζ, πήγα τα παιδιά στο σχολείο, είχα τις δουλειές μου και κάποια στιγμή με παίρνει μια δημοσιογράφος και μου λέει: "Η προσωπική σας ζωή απασχολεί τα media". Κατευθείαν σκέφτηκα αν έχει συμβεί κάτι στο σχολείο των παιδιών», περιέγραψε η Βίκυ Καγιά στο Happy Day

Βίκυ Καγιά: Φιλάει με αγάπη και σεβασμό το χέρι του συζύγου της

«Μου λέει: "Υπάρχει ένα δημοσίευμα για εσάς ότι παίρνετε διαζύγιο". Λέω: "Είστε σίγουροι ότι είμαι εγώ; Πώς είστε τόσο σίγουροι ότι είμαι εγώ;". Της λέω: "Με πιάνετε εξαπίνης, δεν ξέρω γιατί με πήρατε τηλέφωνο, δεν ισχύει κάτι τέτοιο"», συμπλήρωσε. 

Η Βίκυ Καγιά κι ο Ηλίας Κρασσάς σε παλιότερη νυχτερινή τους έξοδο

Η Βίκυ Καγιά κι ο Ηλίας Κρασσάς σε παλιότερη νυχτερινή τους έξοδο /Φωτογραφία NDP Photo Agency

«Κάνουν τη δουλειά τους κι αυτοί οι άνθρωποι. Εγώ εκτιμώ και σέβομαι πάντα ότι κάποιος πρέπει να κάνει τη δουλειά του κι έχει τον δικό του τρόπο να την κάνει. Ζούμε σε μια εποχή που πρέπει να έχουμε τη δουλειά μας, τον μισθό μας, να πληρώνουμε το ενοίκιό μας. Παρόλα αυτά, έμεινα παγωτό», κατέληξε η παρουσιάστρια. 

Καγιά - Κρασσάς: Η... ιστορία ενός έρωτα δέκα ετών μέσα από φωτογραφίες!

«Ο Ηλίας είναι ο καλύτερός μου φίλος. Ανυπομονώ αυτές τις λίγες πλέον στιγμές που βγούμε, που θα πάμε να φάμε, να τα πούμε. Ταξιδεύει πολύ, έχει κι αυτός τα προγράμματα και τις δουλειές του, οπότε μη νομίζεις ότι έχουμε πολύ χρόνο να βρεθούμε», ανέφερε σε άλλο σημείο της κουβέντας η Βίκυ Καγιά.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top