Δήμητρα Κατσαφάδου: Το πρόβλημα υγείας και η αποχή από τα social media

«Θα σηκωθώ ξανά με τη βοήθεια του Θεού»

Τι κάνει η Δήμητρα Κατσαφάδου στα ραντεβού της; /Βίντεο: Breakfast@Star

Η Δήμητρα Κατσαφάδου είναι ιδιαίτερα αγαπητή και δημοφιλής στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, καταφέρνοντας να δημιουργήσει μια ειλικρινή σχέση με τους διαδικτυακούς της φίλους.

Δήμητρα Κατσαφάδου: Έκλεψαν 290.000 ευρώ από το χρηματοκιβώτιο της

Με νέα της ανάρτηση τους εκμυστηρεύτηκε τον λόγο που θα απέχει προσωρινά από τα social media. Η απώλεια της Ραφαέλας Πιτσικάλη, σκόρπισε θλίψη στην επιχειρηματία, η οποία έπαθε νεύρωση στομάχου από τη στεναχώρια της, γι' αυτό και αποφάσισε μέχρι να γίνει καλά να μη χρησιμοποιεί τους λογαριασμούς της.

Δήμητρα Κατσαφάδου: Οι σπάνιες φωτογραφίες με τον αδερφό της, Κυριάκο

Η ανακοίνωση της Δήμητρας Κατσαφάδου:

Απέχω λίγο από τα social, γιατί όπως γνωρίζετε όσοι με αγαπάτε και με ακολουθείτε, είμαι λίγο παραπάνω ευαίσθητη από το σύνηθες… Σας ευχαριστώ για τα άπειρα μηνύματά σας, για τη στήριξή σας, για την αγάπη σας!!! Θα σηκωθώ ξανά με τη βοήθεια του Θεού… Απλά από το πολύ κλάμα και τη στενοχώρια έπαθα νεύρωση στομάχου αλλά όλα καλά…αναρρώνω!

Ανεβάζω τις φωτό γιατί θέλω λίγη ξεκούραση, δεν είναι ότι δε σας απαντώ επειδή έχω κάτι μαζί σας, το μόνο που θα χρειαστώ είναι λίγο χρόνο ηρεμίας και τις ευχές σας! Σας αγαπάω πολύ και αληθινά! ΥΓ. Τελικά τα σκυλιά είναι πάντα δίπλα σου ακόμα και στο μικρό δωματιάκι του γραφείου μου». 

 

 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top