Συγκινημένος ο Αγγελόπουλος: Οι πρώτες δηλώσεις έξω από το μαιευτήριο

Ποιος θα είναι ο νονός της μπέμπας;

Οι πρώτες δηλώσεις του Γιώργου Αγγελόπουλου έξω από το μαιετήριο/ βίντεο Πρωινό Σου Σου

 

Σε πελάγη ευτυχίας πλέει ο Γιώργος Αγγελόπουλος αφού πριν από λίγες ημέρες έγινε μπαμπάς για πρώτη φορά. Φανερά συγκινημένος μίλησε στους δημοσιογράφους έξω από το μαιευτήριο γι’ αυτό το θαύμα της ζωής.

Γιώργος Αγγελόπουλος: Μπαμπάς για πρώτη φορά- Γέννησε η Δήμητρα Βαμβακούση

«Όταν την κράτησε στα χέρια του ο γιατρός και την έβγαλε νόμιζα ότι έχει έρθει από κάπου αλλού. Είναι τρομερό συναίσθημα», δήλωσε φανερά συγκινημένος.

Συγκινημένος ο Γιώργος Αγγελόπουλος μίλησε για τον ερχομό της κόρης του/ φωτογραφία NDP

Συγκινημένος ο Γιώργος Αγγελόπουλος μίλησε για τον ερχομό της κόρης του/ φωτογραφία NDP

Για τη συγκυρία της ημέρας της γέννησης του βρέφους με την ημέρα των γενεθλίων της αποθανούσας μητέρας του, ανέφερε: «Όπως όταν ο Θεός αποφάσισε  να πάρει κοντά του τη μητέρα μου, έτσι αποφάσισε να μας χαρίσει τη μικρή… Και πάλι θα ευχηθώ να το ζήσει όλος ο κόσμος, είναι μια ευχή που αλλάζει τη ζωή όλων των ανθρώπων και εύχομαι σε όλο τον κόσμο να το ζήσει».

Αγγελόπουλος - Βαμβακούση: Πήραν εξιτήριο από το μαιευτήριο

Ο Ντάνος αποκάλυψε on camera και τον νονό της νεογέννητης κόρης του,  αλλά και το όνομα που σκέπτονται μαζί με τη Δήμητρα Βαμβακούση να της δώσουν.

Όσα είπε ο ευτυχισμένος μπαμπάς για το όνομα και τον νονό της κόρης του/ φωτογραφία ndp

Όσα είπε ο ευτυχισμένος μπαμπάς για το όνομα και τον νονό της κόρης του/ φωτογραφία ndp

«Σκεφτόμαστε να της δώσουμε το όνομα της μητέρας μου, προς τα εκεί είμαστε. Ο κουμπάρος μας Αναστάσιος Ντούγκας, μάλλον θα είναι ο πνευματικός μας πατέρας. Η Δήμητρα είναι καλά, αναρρώνει, χρειάζεται αυτές τις μέρες για να μπει σε μια σειρά, να πάρουμε κι εμείς τα πρώτα μαθήματα και να πάμε σπίτι μας. Όλα με αγχώνουν για την φροντίδα του μωρού, είναι ευθύνη μεγάλη και πρέπει να ακούμε τις οδηγίες των ειδικών. Δεν περιγράφεται το συναίσθημα, όταν την κράτησα στα χέρια μου».

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top