Σίσσυ Χρηστίδου: Η εξομολόγηση για την περιπέτεια υγείας της μητέρας της

«Δίναμε μάχη με τον χρόνο»

Δείτε το σχετικό απόσπασμα από το Χαμογέλα και Πάλι!

Με αφορμή το ζήτημα που προέκυψε τις τελευταίες ημέρες με την έλλειψη προσωπικού στο νοσοκομείο Παίδων Αγλαΐα Κυριακού, το πρωί της Κυριακής η Σίσσυ Χρηστίδου αναφέρθηκε στην περιπέτεια της αείμνηστης μητέρας της όταν νοσηλευόταν σε νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης με καρκίνο

Σίσσυ Χρηστίδου: «Τα τελευταία χρόνια ήταν δύσκολα για εμένα»

«Μου θυμίσατε μια περιπέτεια πολύ μεγάλη που πέρασα στη νοσηλεία της μαμάς μου. Η μητέρα μου είχε μυελοδυσπλαστική λευχαιμία, οπότε στόχος ήταν να γίνει μεταμόσχευση μυελού των οστών και δίναμε πολύ μεγάλη μάχη με τον χρόνο. Διαπιστώθηκε από τους γιατρούς της ότι θα πρέπει πρώτα να κάνει αφαίρεση χολής, ένα χειρουργείο ρουτίνας. Άλλα για να μπορέσει να κάνει τη μεταμόσχευση έπρεπε να γίνει πρώτα αυτό» ανέφερε αρχικά η παρουσιάστρια.  

Η Σίσσυ Χρηστίδου αναφέρθηκε στο πρόβλημα υγείας της μητέρας της που έφυγε από τη ζωή

Η Σίσσυ Χρηστίδου αναφέρθηκε στο πρόβλημα υγείας της μητέρας της που έφυγε από τη ζωή

«Δεν υπήρχε λοιπόν σειρά, έπρεπε να περιμένουμε και να περιμένουμε… δε μας έδιναν και μια ημερομηνία, ήμασταν σε μια μόνιμη αναμονή. Ενώ από πίσω υπήρχε ένα σοβαρό χειρουργείο που έπρεπε να γίνει, υπήρχε μία αναμονή για τη χολή, γιατί η χολή δεν μπορούσε να μπει σε προτεραιότητα -κι είναι λογικό- σε σχέση με άλλους ανθρώπους, οι οποίοι κινδύνευε άμεσα η ζωή τους», είπε κλείνοντας το θέμα η Σίσσυ Χρηστίδου.  

Ελένη Μενεγάκη: «Λύγισε» με τη Σίσσυ Χρηστίδου

Selfie της Σίσσυς Χρηστίδου με την αείμνηστη μητέρα της, Μίνα

Selfie της Σίσσυς Χρηστίδου με την αείμνηστη μητέρα της, Μίνα /Φωτογραφία Instagram
Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top