Λάμπης Λιβιεράτος: «Σκορπίστηκε η ζωή μου, πέρασα πολύ δύσκολα»

Αποκάλυψε πόσο κράτησε η... σκοτεινή του περίοδος

Δείτε όσα είπε ο Λάμπης Λιβιεράτος στην εκπομπή του Alpha

Καλεσμένος της Ναταλίας Γερμανού ήταν το μεσημέρι του Σαββάτου ο Λάμπης Λιβιεράτος

Λάμπης Λιβιεράτος: «Έχω γνωρίσει τη γυναίκα της ζωής μου»

ο δημοφιλής τραγουδιστής αναφέρθηκε στη δύσκολη περίοδο που αντιμετώπισε στην προσωπική του ζωή και την τωρινή καλλιτεχνική του επάνοδο.

«Σκορπίστηκε κάποια στιγμή η ζωή μου. Πέρασα διάφορα και δύσκολα πολύ αλλά αυτό είναι μέσα στο πρόγραμμα της ζωής. Άλλοι άνθρωποι έχουν περάσει ίσως και πιο δύσκολα από μένα. Σημασία έχει ότι μπόρεσα και κατάφερα να φύγω από μία σκοτεινή, να το πω έτσι, περίοδο της ζωής μου που κράτησε μόνο δυο χρόνια», παραδέχτηκε αρχικά. 

«Για αυτό και σήμερα είναι λίγο στα όρια της συγκίνησης για μένα το γεγονός ότι βλέπω τον κόσμο να ανταποκρίνεται στο κάλεσμα μου ξανά εκεί που τραγουδάω και να γεμίζει το μαγαζί που εμφανίζομαι. Νιώθω σαν να ξεκίνησα λίγο από την αρχή, έχοντας όμως μια σημαντική προίκα μουσική. Θα τολμήσω να πω ότι η μεγαλύτερη αναγνώριση πάντα έρχεται από τον κόσμο, αυτός είναι ο τελικός κριτής και αυτός είναι που σε τιμάει εκεί που τραγουδάς γιατί έρχεται και πληρώνει για να σε δει. Οπότε σίγουρα δεν έρχεται ούτε για να σε βρίσει ούτε για να σε κατηγορήσει».  

Επεισοδιακά διαζύγια και επώνυμοι έρωτες που κατέληξαν στα δικαστήρια

«Κάτι που το έχετε λίγο εσείς στην τηλεόραση δυστυχώς, είναι λίγο έρμαιο γενικά και μπορεί ο καθένας να πει ότι θέλει. Στο μαγαζί όμως οι άνθρωποι έρχονται και συνήθως δείχνουν με τον τρόπο τους ότι τους αρέσει που είμαι εκεί και το γουστάρουν που είμαι εκεί», πρόσθεσε ο Λάμπης Λιβιεράτος στην εκπομπή του Alpha. 

Ο Λάμπης Λιβιεράτος στο κέντρο όπου εμφανίζεται εδώ και λίγο καιρό

Ο Λάμπης Λιβιεράτος στο κέντρο όπου εμφανίζεται εδώ και λίγο καιρό /Φωτογραφία NDP Photo Agency
Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top