«Λύγισε» η Κατερίνα Καραβάτου: «Είμαι ένα παιδί μόνο του»

Αναφέρθηκε στους αείμνηστους γονείς της η παρουσιάστρια

Δείτε το απόσπασμα από την εκπομπή του ΣΚΑΪ

Καλεσμένη στην εκπομπή της Μαρίας Μπακοδήμου ήταν το μεσημέρι του Σαββάτου η Κατερίνα Καραβάτου. Η παρουσιάστρια του ΣΚΑΪ μίλησε για τη ζωή της μετά το διαζύγιο και τον θάνατο των γονιών της, ενώ δεν κατάφερε να συγκρατήσει τα δάκρυά της αναφερόμενη σε εκείνους

Καραβάτου: «Οι συμμαθητές της κόρης μου της λένε όσα διαβάζουν για εμένα»

«Ήταν πάρα πολύ δύσκολο αυτό. Εμένα μου πήρε δύο χρόνια και τρεις μήνες για να επιστρέψω στο σπίτι των γονιών μου και να συμμαζέψω τα πράγματά τους. Ήταν ένας πολύ μεγάλος μου εφιάλτης. Στην αρχή απέφευγα να ανεβαίνω στη Θεσσαλονίκη ή όταν ανέβαινα ξεχνούσα πάντα τα κλειδιά μου, για να μην μπορώ να μπω μέσα στο σπίτι», εξομολογήθηκε αρχικά. 

Η Κατερίνα Καραβάτου παρουσιάζει για τρίτη σεζόν το My Style Rocks

Η Κατερίνα Καραβάτου παρουσιάζει για τρίτη σεζόν το My Style Rocks

«Πέρασα τέσσερις μέρες πολύ δύσκολες αλλά και πολύ όμορφες συνάμα, βρήκα πράγματα των γονιών μου που δεν ήξερα ότι τα είχαν κρατήσει. Βρήκα ένα αρχείο της μητέρας μου, γράμματα του παππού μου από το 1942. Ευτυχώς είχα ανθρώπους δίπλα μου, αλλιώς δε θα τα είχα βγάλει πέρα», περιέγραψε η παρουσιάστρια με δάκρυα στα μάτια. 

Δύσκολες ώρες για την Κατερίνα Καραβάτου - Πέθανε αγαπημένο της πρόσωπο

«Νόμιζα ότι ο χρόνος θα με βοηθούσε αλλά, αν δεν το κάνεις, δεν μπορείς να το διαχειριστείς. Έχω ακόμη τις επαφές τους στο κινητό μου, "μανούλα" και "μπαμπάκας"». Καμιά φορά πατιέται κάτι κατά λάθος, εκεί είναι το δύσκολο», παραδέχτηκε στη συνέχεια. 

Η Κατερίνα Καραβάτου με την αείμνηστη μητέρα της, Αγγελική το 2019

Η Κατερίνα Καραβάτου με την αείμνηστη μητέρα της, Αγγελική το 2019 /Φωτογραφία NDP Photo Agency

«Εγώ τους αισθάνομαι πάρα πολύ δίπλα μου. Όταν μου συμβαίνει κάτι καλό τους επικαλούμαι κι αυτούς, τους λέω "ευχαριστώ", γιατί νομίζω ότι αυτοί μου το δίνουν. Εγώ τώρα είμαι ένα παιδί μόνο του, οπότε τους έχω ανάγκη να είναι δίπλα μου με αυτόν τον τρόπο. Πιστεύω ότι αν είχα αδέρφια, θα ήταν πιο εύκολο, θα είχα έναν άνθρωπο εξ αίματος και θα ήταν αλλιώς», εξομολογήθηκε για την απώλεια των γονιών της η Κατερίνα Καραβάτου.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top