Λαζόπουλος: Το καυστικό σχόλιο για τον ομοφυλόφιλο Μ. Αλέξανδρο του Netflix

«Επιτρέπεται να ξεκινάει εκστρατεία με γλωσσόφιλα στον Ηφαιστίωνα;»

Δείτε τη συνέντευξη του Λάκη Λαζόπουλου στον Γρηγόρη Αρναούτογλου 

Σάλο έχει προκαλέσει η νέα σειρά ντοκιμαντέρ του Netflix με τίτλο «Μέγας Αλέξανδρος: Η γέννηση ενός θεού», που παρουσιάζει ως ομοφυλόφιλο τον Έλληνα στρατηλάτη.

Λάκης Λαζόπουλος για Γιώργο Νταλάρα: «Δεν είναι και ο καλύτερος άνθρωπος»

Μέσα από το podcast του, ο Λάκης Λαζόπουλος σχολίασε με καυστικό τρόπο τα φιλιά του Μέγα Αλεξάνδρου στον Ηφαιστίωνα: «Τι πάθαμε, τι πάθαμε;. Καλύτερα να μας ερχόταν μια ρουκέτα από την Τουρκία παρά που μας ήρθε ο Μέγας Αλέξανδρος από το Netflix. Πω, πω, πω… Μα επιτρέπεται, ο Μέγας Αλέξανδρος που ήταν και Μέγας, δεν ήταν μικρός Αλέξανδρος να ξεκινάει την εκστρατεία κατά των Περσών με γλωσσόφιλα στον Ηφαιστίωνα και επιτρέπεται τέτοιο ιστορικό φάλτσο, που το γράψανε στην Καθημερινή, με φάλτσα ξεκίνησε η σειρά Μέγας Αλέξανδρος ότι έκαναν λάθος οι ξένοι στην ενημέρωση. Μας ενημέρωσαν ότι ήταν γκέι ενώ ήταν στρέιτ ο Μέγας Αλέξανδρος. Είναι σαν το τελευταίο που μας έμαθε η Εκκλησία ότι οι παπάδες είναι όλοι στρέιτ και δεν υπάρχει κανένας γκέι. Με αυτές τις δύο επιγνώσεις πλέον ότι τόσο ο Μέγας Αλέξανδρος όσο και οι παπάδες είναι στρέιτ παρακαλούμε να προχωρήσουμε όλοι και να πορευτούμε προς το μέλλον. Οι Έλληνες πέφτουνε από τα σύννεφα από την ώρα που γεννιούνται ως τα βαθιά γεράματα, αλλά όταν φτάνεις 100 χρονών και πέφτεις από τα σύννεφα είναι πολύ φυσιολογικό να σου σπάσουν όλα τα κόκαλα. Σταματήστε να πέφτετε από τα σύννεφα και να μαθαίνετε την Ιστορία όχι βεβαίως από τα βιβλία τα σχολικά που είναι γραμμένα καθ’ υπόδειξιν αλλά να διαβάζεται τα βιβλία τα ιστορικά τα οποία έχουν σχέση με την Ιστορία...»

Λαζόπουλος για Σαββόπουλο: Κάτι ξέβαψε στην πλατεία και γίναμε λίγο μπλε

Όπως έγινε γνωστό, ο πρόεδρος του κόμματος Ελληνική Λύση Κυριάκος Βελόπουλος, κατέθεσε προσφυγή στο Εθνικό Συμβούλιο Ραδιοτηλεόρασης κατά της διαδικτυακής πλατφόρμας Netflix για τη σειρά «Μέγας Αλέξανδρος: Η γέννηση ενός θεού».

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top