Κώστας Κόκλας: «Με ζόρισε το πρόβλημα υγείας μου, αλλά δε με άλλαξε»

«Δεν έχω κάνει κάποια αισθητική επέμβαση, αλλά είμαι υπέρ»

Τη φετινή τηλεοπτική σεζόν απολαμβάνουμε τον Κώστα Κόκλα στη σειρά του Star, «Στα Σύνορα».

Κώστας Κόκλας

Μανέ- Κόκλας: «Συνεννοούμαστε με ένα βλέμμα - Έχουμε γίνει οικογένεια πια»

«Περνάω πάρα πολύ καλά στα γυρίσματα. Είναι ένα team που ξέρει πάρα πολύ καλά τη δουλειά. Περνάμε συγκλονιστικά, είμαστε ωραία παρέα. Μετά την καραντίνα «έπεσε» η κωμωδία και οι τηλεθεατές στράφηκαν στα πιο σοβαρά θέματα. Στην κωμωδία υπήρχε μια αμηχανία για λίγο καιρό λόγω του political correct, αλλά το χιούμορ εξαλείφει τα πάντα», δήλωσε αρχικά στο Breakfast@star.

O δημοφιλής ηθοποιός σχολίασε και τις δηλώσεις του Γιώργου Νταλάρα σημειώνοντας: «Μεγάλη προσωπικότητα ο Γιώργος Νταλάρας. Καλό είναι να έχουμε κατανόηση. Δε νομίζω ότι έχει κάτι με τους δημοσιογράφους, ούτε οι δημοσιογράφοι με εκείνον. Ίσως είχε τα νεύρα του ή ίσως οι δημοσιογράφοι να πιέστηκαν παραπάνω από το κανάλι τους για να πάρουν μια πληροφορία. Αφού υπάρχει η τηλεόραση και ζούμε με αυτή και από αυτή είμαστε υποχρεωμένοι να ανεχόμαστε ο ένας τον άλλον».

Πάνω από όλα για τον Κώστα Κόκλα είναι ο γιος του, Δημήτρης. Μπορεί να τράβηξαν χωριστούς δρόμους με την πρώην σύζυγό του, αλλά είναι πολύ καλοί φίλοι και συγγενείς μιας και θα τους ενώνει για πάντα ο γιος τους.

Ο Κώστας Κόκλας με την πρώην σύζυγό του

Ο Κώστας Κόκλας με την πρώην σύζυγό του

Ο γιος του αγαπά το θέατρο και έχει πάει να δει όλες τις παραστάσεις του μπαμπά του όπως και τα Εγκλήματα.

Κώστας Κόκλας: «Χτύπησε καμπανάκι με την υγεία μου, αναθεώρησα πράγματα»

Το 2016 ήταν μια δύσκολη χρονιά για εκείνον, μιας και πέρασε μια περιπέτεια με την υγεία του. «Το πρόβλημα υγείας που πέρασε με ζόρισε, αλλά δε με άλλαξε καθόλου. Είμαι ο ίδιος. Δεν έχω πρόβλημα με την ηλικία. Μου αρέσει που μεγαλώνω κι έτσι όπως μεγαλώνω. Είμαι 57 ετών. Δεν έχω κάνει κάποια αισθητική επέμβαση, αλλά είμαι υπέρ».


Δείτε ολόκληρη την εκπομπή Breakfast@star

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top