Ράνια Σχίζα: Το δραματικό γεγονός που την οδήγησε στη δραματική σχολή

«Πέρασα πάρα πολύ δύσκολα, με κλόνισε η απώλεια του»

Δείτε το σχετικό απόσπασμα από την εκπομπή της ΕΡΤ

Καλεσμένη στην εκπομπή Στούντιο 4 ήταν η Ράνια Σχίζα το απόγευμα της Τετάρτης, με αφορμή τον θεατρικό μονόλογο Έλλη Ζάχου Ταχτσή, η μάνα αυτουνού που παρουσιάζει στο θέατρο Εν Αθήναις

Ράνια Σχίζα: Οι Σαββατογεννημένες κι η σχέση της με τον Γιώργο Καπουτζίδη

Ανάμεσα σε άλλα, η γνωστή ηθοποιός αναφέρθηκε στην απώλεια ενός αγαπημένου της προσώπου που την ώθησε να δώσει εξετάσεις στη δραματική σχολή. 

Η Ράνια Σχίζα έγινε γνωστή σχεδόν δύο δεκαετίες πριν ως «Σενιόρα Σούλα» στη σειρά Σαββατογεννημένες

Η Ράνια Σχίζα έγινε γνωστή σχεδόν δύο δεκαετίες πριν ως «Σενιόρα Σούλα» στη σειρά Σαββατογεννημένες

Όπως εξομολογήθηκε: «Υπάρχει μια προσωπική ιστορία, την οποία την έχω καταθέσει δημόσια αρκετές φορές. Θα την πω ξανά πολύ σύντομα, εντάξει. Ένας πολύ αγαπημένος μου άνθρωπος, ένας πολύ αγαπημένος μου φίλος, νέος ο οποίος κι αυτός ήθελε να τελειώσει αυτό που είχε ξεκινήσει για να κάνει αυτό που θέλει… δεν πρόλαβε γιατί έφυγε από τη ζωή». 

«Σενιόρα Σούλα» και «Χοσέ» από τις «Σαββατογεννημένες» 16 χρόνια μετά!

«Αυτό ήταν για μένα… Εντάξει… Έφτασα σε πολύ άσχημα… Δηλαδή ναι, πέρασα πάρα πολύ δύσκολα. Με κλόνισε, με κλόνισε. Εξέθεσα μετά τον εαυτό μου παντού με το ότι "θα δώσω εξετάσεις στη δραματική σχολή". Κλείστηκα λοιπόν για ένα καλοκαίρι, πήρα ό,τι βιβλίο είχα γιατί δεν είχα ιδέα και δεν ήξερα που να απευθυνθώ», πρόσθεσε. 

«Κλείστηκα σε μια γκαρσονιερίτσα που έμεναν ο παππούς κι η γιαγιά μου, οι οποίοι είχαν φύγει το καλοκαίρι για να πάνε στο χωριό, δεν ήξερα αν είναι μέρα ή νύχτα. Τίποτα, κατέβαζα και τα παντζούρια, καθόμουν, δε θυμάμαι καν αν έτρωγα», συμπλήρωσε η Ράνια Σχίζα στο μαγκαζίνο της δημόσιας τηλεόρασης.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top