Αλέξανδρος Πασχαλάκης - Σοφιάνα Αβραμάκη: Είναι το νέο ζευγάρι της showbiz!

Full in love ο τερματοφύλακας με τη γυμνάστρια

Ειρήνη Παπαδοπούλου: «Πληγώθηκα όπως επικοινωνήθηκε ο χωρισμός μου»
 

Ο Αλέξανδρος Πασχαλάκης και η Ειρήνη Παπαδοπούλου ήταν ένα από τα πιο αγαπημένη και πιο προβεβλημένα ζευγάρια στην ελληνική showbiz τα τελευταία χρόνια, αλλά η σχέση τους έληξε, και ο ποδοσφαιριστής έχει πια γυρίσει «σελίδα» στη ζωή του.

Ειρήνη Παπαδοπούλου: Η πρώτη έξοδος μετά τον χωρισμό από τον Πασχαλάκη

Πλέον, είναι ερωτευμένος με ένα επίσης εντυπωσιακό κορίτσι. Ο λόγος για τη Σοφιάνα Αβραμάκη!

 

 

Την είδηση έκανε γνωστή ο Κωστής Ραπτόπουλος μέσα από την εκπομπή του κι ένα story στον λογαριασμό του στο Instagram. Η εντυπωσιακή γυμνάστρια βρίσκεται στα φώτα της δημοσιότητας ενεργά μετά από τη συμμετοχή της στο ριάλιτι επιβίωσης. Ο Αλέξανδρος Πασχαλάκης από την άλλη,  μετά από τον χωρισμό του με την τραγουδίστρια Ειρήνη Παπαδοπούλου, έχει αποστασιοποιηθεί από τα social media και την τηλεόραση.

 

 

Ο ραδιοφωνικός παραγωγός Κωστής Ραπτόπουλος, διατηρεί φιλικές σχέσεις με τον Αλέξανδρο Πασχαλάκη και δεν είναι λίγες οι φορές που έχει αποκαλύψει πρώτος τις κινήσεις του. Όπως είχε κάνει με τη μεταγραφή του στον Ολυμπιακό, αλλά και τον χωρισμό του από την Ειρήνη Παπαδοπούλου, τώρα φρόντισε να δώσει πάλι πρώτος την είδηση για τον νέο έρωτα του τερματοφύλακα με τη Σοφιάνα.

Δείτε τη δημοσίευση

αβραμακη

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top