«Δε θα σε αφήσω»: Η Ελέτσι για τη γυναίκα που την «κάρφωσε» στην εφορία

Η γνωστή influencer και οι καταγγελίες για φοροδιαφυγή στον γάμο της

Όσα δήλωσε η Ελίζαμπεθ Ελέτσι για τη φοροδιαφυγή στον γάμο της- εκπομπή Super Κατερίνα

Η Ελίζαμπεθ Ελέτσι μίλησε για πρώτη φορά on camera για τα δημοσιεύματα περί φοροδιαφυγής στον γάμο της με τον Νεκτάριο Λεμονίδη, μετά τον έλεγχο που έκανε η ΑΑΔΕ στους συντελεστές της γαμήλιας δεξίωσης μέσω των social media. 

Τα social media «πρόδωσαν» φοροδιαφυγή σε γάμο - Κανείς δεν έκοψε απόδειξη!

H επιχειρηματίας και πρώην παίκτρια του Survivor αποκάλυψε μάλιστα πως πίσω από αυτό είναι γυναίκα. 

Νεκτάριος Λεμονίδης- Ελίζαμπεθ Ελέτσι στον γάμο τους/ NDP

Νεκτάριος Λεμονίδης- Ελίζαμπεθ Ελέτσι στον γάμο τους/ NDP

«Αυτό που έχω καταλάβει είναι ότι δεν μπορεί να παντρευτεί κανείς σε αυτή τη ζωή. Εγώ δεν είπα ποτέ ότι όλος ο γάμος μου ήταν ανταποδοτικός, αν και μου έχει πει και ο δικηγόρος μου να μη χρησιμοποιώ τη λέξη “ανταπόδοση”, γιατί κάποια από αυτά ήταν διαφήμιση. Ήταν φυσικό και επόμενο λοιπόν, όταν είσαι αναγνωρίσιμο πρόσωπο κάποιες εταιρείες να θέλουν να διαφημιστούν μέσα από εσένα. Φυσικά και υπήρχαν και άλλες υπηρεσίες που πλήρωσα με έκπτωση, δεν είναι κακό», είπε αρχικά η Ελίζαμπεθ Ελέτσι στην εκπομπή «Super Κατερίνα».

Δεν καταλαβαίνω γιατί δίπλα στο όνομά μου υπάρχει η λέξη “φοροδιαφυγή”. Διέπραξα εγώ κάποιο έγκλημα;

«Έναν γάμο έκανα, δεν ήταν όλα τσάμπα. Ωστόσο, υπάρχουν και παραστατικά. Έχουν φοβηθεί όλες οι συνεργασίες μου. Υπάρχουν παραστατικά, εκπτώσεις και τιμολόγια, τα πάντα», πρόσθεσε.

Στον γάμο της Ελέτσι το πάρτι φοροδιαφυγής- «Ήταν όλα ανταποδοτικά», λέει

«Είμαστε ανάμεσα σε 3-4 κοπέλες που πιστεύουμε ότι κρύβονται πίσω από αυτό, είναι κάτι που εξετάζουμε με τον δικηγόρο μου. Είναι γυναίκα πάντως. Εμπλέκεται και το όνομα μιας γνωστής influencer, αλλά επειδή δεν έχει εξεταστεί ενδελεχώς όλο αυτό, δεν μπορώ να πω κάτι. Το γεγονός δεν είναι αστείο, δεν μπορείς να αμαυρώνεις το όνομά μου χωρίς λόγο. Εγώ βιοπορίζομαι. Δεν το έχω παίξει ποτέ ζάμπλουτη. Εγώ είπα ότι ο γάμος κόστιζε 50.000€, δεν είπα ότι πλήρωσα ποτέ αυτά τα λεφτά. Ποιος celebrity πληρώνει ακριβώς το ποσό που κοστίζει κάτι;», είπε.

Ασημακόπουλος για Ελέτσι: «Έχω ακούσει ότι την κάρφωσε γνωστή influencer»

«Ήταν το πιο ευτυχές γεγονός της ζωής μου και δε θα αφήσω εκείνη την κοπέλα που μου το έκανε και να με κοιτάξει στα μάτια...Δε θα σε αφήσω. Ειλικρινά, θα τη βρω», κατέληξε η Ελίζαμπεθ Ελέτσι.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top