Βάνα Μπάρμπα: Η συγκινητική εξομολόγηση για τη μητέρα της που έχει άνοια

«Μου κόβει τη ψυχή», ανέφερε στην εκπομπή «Mega Καλημέρα»

Καλεσμένη στην εκπομπή «Mega Καλημέρα» την Τετάρτη 17 Ιανουαρίου, η Βάνα Μπάρμπα μίλησε για τη μητέρα της, η οποία πάσχεια από άνοια.

Βάνα Μπάρμπα: «Υπήρχαν μέρες που ξύπναγα και έκλαιγα»

Βάνα Μπάρμπα: Για ψώνια στη Γλυφάδα /Φωτογραφία NDP Photo Agency - Νίκος Ζότος

«Η μητέρα μου έχει άνοια. Βλέπω αυτή τη δωρική γυναίκα, την Ηπειρώτισσα, να γίνεται μωρό και αυτό με συγκλονίζει, γι' αυτό θέλω να το κάνω και στο θέατρο και πόσοι άνθρωποι το περνάνε. Για αυτό ασχολούμαι με τα θέματα ψυχικής υγείας δωρεάν για το κοινό. Μου κόβει τη ψυχή». δήλωσε αρχικά η ηθοποιός.

Βάνα Μπάρμπα: «Είναι γελοίο, έλεος. Αυτά είναι σαχλαμάρες»

Και συμπλήρωσε: «Φοβάμαι πάρα πολύ, φοβάμαι τα γηρατειά, είναι ένα τεράστιο κομμάτι μιλάμε για ανθρώπους... Υπάρχουν τα κέντρα ημέρας της ψυχοθεραπείας και της γεροντικής ηλικίας, δηλαδή η Ευρώπη έχει να μας δείξει πολλά, Δανία, Σουηδία. Οι γυναίκες μετά τα 60-65, πρέπει να υπάρχουν τα καφενεία, οι άνθρωποι συγκεντρώνονται, πόσοι άνθρωποι είναι μόνοι τους κλεισμένοι σε ένα διαμέρισμα. Όταν ήμουν στο νοσοκομείο άκουγα τις κραυγές των ανθρώπων άνω των 70 ετών κι έκλαιγα. Έβλεπα την μανούλα μου και έλεγα “πού θα πάει, μπορείς να αφήσεις έναν άνθρωπο να πάει στο ίδρυμα;”. Όλοι βλέπουμε το τώρα, "είμαστε θεές, είμαστε υπέροχοι". Δεν είναι έτσι. Υπάρχει το αύριο και είναι σκληρό».

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top